Gönderen Konu: MONOPOLY ÇILGINLIĞI BURGER KING'de 10 VW POLO- 100 IPAD 20 Nisan -31 Temmuz  (Okunma sayısı 36508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yanlış hatırlamıyorsam haftada bir araba verildiği zaman sadece arabaydı şimdi müşteriye 2 kart veriliyo burger king elemanları bile neyin ne olduğu hakkında net bilgi yok insanlara vodafone kampanyası cazip gelio telefondan her mesaj 40 kuruş olduğu için internetten girmek ücretsiz insanlar yanlarında taşımıo ayrıca bir şart var kazandığın zaman girdiğin şifre kartını göstermek zorundasın yani burgerda girenler bile atıo gidio bu kampanyada yedeklerden çok giren olur ve katılımın 2 milyonu geçeceğini düşünmüyorum sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ?

Ben valla senin kafanın çok karışık olduğunu düşünüyorum  ;D Ben en başlarda bir istatistik paylaşmıştım ve yazmıştım da o zaman bu kadar şube yoktu. Şimdi Van'dan edirneye, hataydan sinop a burger king var. Ve bu kadar şube artmışken, insanların kampanyalara ilgisi artmışken sen 2 milyondan aşağı düşmesini bekliyorsun. Ben de rahat konuşayım KESİN 2 milyonu geçecek ;)
İnsanlar bilinçsiz değil ve de ki şayet mantıklı bir mazeret söylersen aracı halkla ilişkiler firması senin adına burger king le görüşecek. BK yetkilisi şayet insiyatifini olumlu kullanırsa da arabayı alırsın. Demedi deme  ;)
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2011, 21:40:42 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
100 şifre  var  bende de  katılmayayım  o  zman  milletde 200  er tane  nasıl  oluyorsa

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
100 şifre  var  bende de  katılmayayım  o  zman  milletde 200  er tane  nasıl  oluyorsa

varsa bir 100 daha kazanırsın :D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
bende 10 tane mavi kart var 5 tane de turuncu kart .kartların arkasına bakınca 3 turuncu kart king chicken menü 3 mavi kart da double king chicken menü diyor o zaman bu kartların sağ tarafları yırtılarak ilgili burger kingde kullanılabiliyor mu demek.? şifre tarafıda kayıt yaptırılıyor o zaman.Birde vodofonlularla 50 tl 200 dk lık günlük konuşma süresi yazıyor ve bir şifre var Ayrıca harbiye ve şişli kartlarından topla king menü chicken yazıyor çok karışık bir iş.Kart turuncu olsada şişli veya harbiye değilse o zaman menü kazanılamıyor demekki
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2011, 09:43:46 Gönderen: cloves »

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
elinde yeniköy olan var mı acaba?
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
bu kartların arkasında  mesela 3 turuncu kart king chicken menü diyor bu kartımı götürüyoruz yoksa kartın turuncu tarafındaki kodumu mesaj atıyoruz.u şekilde menü kazanıp alan varmı.?

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
bu kartların arkasında  mesela 3 turuncu kart king chicken menü diyor bu kartımı götürüyoruz yoksa kartın turuncu tarafındaki kodumu mesaj atıyoruz.u şekilde menü kazanıp alan varmı.?

onu bugün sordum ben aynı renk fakat farklı semt adları olucakmış o şekilde hediyeleri kullanabiliyomuşuz.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
peki internette nasıl değiştireceğiz bu kartları onu anlamadım başka bir şey için mi değiştiriliyor ki.? şu olayı tam olarak çözen varsa bi anlatabilirmi

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
ona bende bakmadım ama sağ üstteki şifre kısmını değişiyoruz galiba bugün gün içinde bi bakarım anlarsam yazarım ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
ben iş yerinden promosyon sayfasına giremiyorum engelli olduğu için bu aralar mekan da farklı bilgisayar yok o yüzden sordum yanlış anlaşılmasın