Bağlanılan Hatırlatmalar

• nurşen 15 kişiye lens hediye: 01 Şubat 2011 - 07 Şubat 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|lenscimnet ile15 kişiye lens hediye(BİTTİİİİİİİİİİİ)  (Okunma sayısı 13468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
silebiliyorum tabki ama yıne o kadar yorum varmıs gıbı gorunuyor  ??? konusurum fırmayla ya merak etmeyın 150 net tamamlanınca kapatırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aaaaaa onlarıdamı sayıyolar nersen baksan 8 tane falan iptal yorum olucak  :-[

yorum sayısına göre bakıyorlar ben 100 tamamlayınca kapandı ama geçerli katılım az olunca sayı düşmüştü bencede bi kontrol edin geçersiz yorumları kaldırın  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
offf offff hepsi yarım kalıcak kampanyaların şimdi ne yapıcaz yarın kapanıyormuş bloglar dijitürkün yüzüne  :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
offf offff hepsi yarım kalıcak kampanyaların şimdi ne yapıcaz yarın kapanıyormuş bloglar dijitürkün yüzüne  :'( :'( :'(

of yaaa nolucak şimdi,dört gözle beklediğim kampanyalar var bide  :'(  :'(  :'(  dijitürk yüzündense şikayet falan edelim elimizden ne gelirse yapalım, bloglar yasa dışı bişeyler yapsaydı inanınki kapatmazlardı destek bile olurlardı>:(  >:(  >:(
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
youtube'de oldugu gibi, bloglarda V'tunnelden girilicek diyolar ama bilemiyorm artık ???
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
arkadaşlar kim kapatılıyor diyor yaa. Google için çok büyük bir gelir kaynağı bloglar ve aramalardada bloglar öncelikli. Ama Türkiye de bir yasaklanma olabilir ki çoğumuz bu durumda nasıl giriş yapacağımızı biliyoruz  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı denmark10

• Acemi Kampanyacı
  • **
merakla bekliyorum. sonuç ne zaman belli olacak?

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
 150 dolar dolmaz yazdım firmaya ama bloguma gıremedıgını ınceleme yapması gereketıgını sonucun ancak bloglar duzelınce yapacagını soyledı bende yenı blogumun lınkını verdım ustunede kac kez yazdım cvp vermedı henuz ınsallah yenı blogdan bakara yaparlarda bır an once

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
ben bekliyorum ya olmaz dört gözle bekledim bunun sonucunu blogları bile kuruttum valla :) özür dilerim blogcu arkadaşlar :(
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ben bekliyorum ya olmaz dört gözle bekledim bunun sonucunu blogları bile kuruttum valla :) özür dilerim blogcu arkadaşlar :(
ikna etmek için ugrasıyorum canım blogumda yorumları bıle kopyalayıp gonderdım ama olmaz dedıler bende yenı blıgu teklıf ettım henuz cvp yok beklıyorum bakalım