Bağlanılan Hatırlatmalar

• nurşen 15 kişiye lens hediye: 01 Şubat 2011 - 07 Şubat 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|lenscimnet ile15 kişiye lens hediye(BİTTİİİİİİİİİİİ)  (Okunma sayısı 13470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Bende katıldım canım .. ::) ::)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadaşlar kontroller sıkı tutuluyor katıldım diye yorum bırakan arkadaşlar varsa verdikleri maille mutlaka üye olsunlar bizim kamapnyamızda 100 katılım oldu fakat geçerli katılım 85 :D 10 kişi yerine 8 kişi kazandı
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar kontroller sıkı tutuluyor katıldım diye yorum bırakan arkadaşlar varsa verdikleri maille mutlaka üye olsunlar bizim kamapnyamızda 100 katılım oldu fakat geçerli katılım 85 :D 10 kişi yerine 8 kişi kazandı

ay inanmıyorummmmmmm valla o zaman sakın uye olmadan oldum demeyın  :o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
ben üye oldumda şu 7 kişide tamamlansa valla bukadar hatırlatıp kazanamazsam çok üzülücem :(
arada bir lens kampanyalarını hortlatmayı seviyorum ;)
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
evet az kalmış 7 kişi bu gece dolar belki  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
inşallah ama çift yazasnlarda var sanırım 8 tane falan iptal yani  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
ben uzun zamandır bloglara katılmıyordum bunu görünce dayanamadım katıldım umarım 150 olmamıştır

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
firmada takip ediyor benimkisinde 100 yorum olunca hemen bitirdiler ama aynı kişilerin tekrarlayan katılımları da olsuğu için hediye sayısı düşmüştü
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
aaaaaa onlarıdamı sayıyolar nersen baksan 8 tane falan iptal yorum olucak  :-[

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
siz silemiyormusunuz o yorumu nursen en azından siz silseniz gerçek kalan sayı belli olur
Geçmiş tozdur, üfle gitsin