0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
katılayım dedim ama yoruma kapalı.150 kişiden fazlasını kabul etmiyo musun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bekliyorum ya olmaz dört gözle bekledim bunun sonucunu blogları bile kuruttum valla özür dilerim blogcu arkadaşlar ikna etmek için ugrasıyorum canım blogumda yorumları bıle kopyalayıp gonderdım ama olmaz dedıler bende yenı blıgu teklıf ettım henuz cvp yok beklıyorum bakalım
ben bekliyorum ya olmaz dört gözle bekledim bunun sonucunu blogları bile kuruttum valla özür dilerim blogcu arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bekliyorum ya olmaz dört gözle bekledim bunun sonucunu blogları bile kuruttum valla özür dilerim blogcu arkadaşlar ikna etmek için ugrasıyorum canım blogumda yorumları bıle kopyalayıp gonderdım ama olmaz dedıler bende yenı blıgu teklıf ettım henuz cvp yok beklıyorum bakalım onlarında işinemi öyle geliyor nedir neyse canım beklemeye alıştık bunuda bekleriz artık kısmet bukadar beklemeye kazansam bari birtane içime dert olmaz