Bağlanılan Hatırlatmalar

• nurşen 15 kişiye lens hediye: 01 Şubat 2011 - 07 Şubat 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|lenscimnet ile15 kişiye lens hediye(BİTTİİİİİİİİİİİ)  (Okunma sayısı 14342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
burdaki yazılarıda okuyormudur istediğimi görselerde acısalar...ben lens istiyorum babam almıyor bari kazanırsam kullanırım :)
belli olmuyoki firmalar bazen okuyorlar :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
:D valla benden acınacak durumda kimse tanımıyorum gözlük kullanıyorum astigmatım yüksek diye gözlükçüm olmaz diyor ama ben numarasızda olsa renkli lens istiyorum duyun beni sevgili firma :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı pesimist

• Usta Kampanyacı
:D valla benden acınacak durumda kimse tanımıyorum gözlük kullanıyorum astigmatım yüksek diye gözlükçüm olmaz diyor ama ben numarasızda olsa renkli lens istiyorum duyun beni sevgili firma :D

ben tanıyorum bende seninle aynı durumdayım :p
shopier.com/Yumakyumakorguler

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ben daha önce kullandım gri çok seviyordum lenslerimi ama süresi bitti atmak zorunda kaldım her zaman takmaya üşeniyodum ama olsun seviyorum bende  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
ben daha önce kullandım gri çok seviyordum lenslerimi ama süresi bitti atmak zorunda kaldım her zaman takmaya üşeniyodum ama olsun seviyorum bende  ;)

Gri çok güzel önce gri denildiğinde itici bi renk geliyor ama takınca anlıyor insan süper
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
şu 8 mart hatırına bugün bekledim sonuçları valla açıklarlar diye olmadı ama yine :(

Çevrimdışı farza

• Acemi Kampanyacı
  • **
Merhaba

Bu kampanya bıtelı cok oldu sonuclar ne zaman acıklanıcak acaba?

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
bende merakla bekliyorum,,,,firma yapıcaktı çekilişi galiba, amma uzattılar sonuçları :-\
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Blogunuz açılmıyor.Sürekli açıldı,açılacak diyorsunuz....Açılmadığı
 sürece çekiliş yapamayız.Bunu defalarca belirttik.Lütfen açılınca
 bizimle irtibata geçin.

cevaba bakın ya herkes gırıyo bır lenscım gıremıyo bloguma ne zaman gırebıldıklerını nasıl bılıcem ben yaa  >:( >:( >:(

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
dns ayarlarını değiştirsinler bir ben katıldım yaa tabi böyle olur birdaha hiçbir arkadaş beni kampanyasına dahil etmez  :'( :'(