0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
böle şey olurmu bu beni ilgilendirmeki 100 kez tıkladıktan sonra bi form çıkıyorsa demekki kazanmışımdır sürekli her an herkeze çıkan birşey değil bu...saatlerce uğraştıktan sonra çıkıyorsa ve kabule tmezlerse bu bir kandırmaca olur ve hakk...ımı ararım. bi sorun varsa gidersinler...bu beni ilgilendirmez yarışma yapılmadan önce sorunları giderilmiş olmalı yada çıkabilecek sorunlara karşı önceden tedbir almak gerekir buda bir yöneticin görevidir .. bu facedeki yönetecinin yapmadı gereken planalama idi bunları planlasaydı zaten hazırlıklı olur ve şu an bu sorunlara karşı cevap yazardı.. (iş organizasyonu eğitimi) smarty büyük bir firmanın oyunu ise iş organizasyonu eğitimi almış kişiler bunun başında durmalı yani form çıkanlar kazanmıştır bu kadar basit tabi bunu kanıtlamak gerek yok vermeyiz derlerse çözüm çok basit pzt nnotere gidip ihbarname çektirmek 1 hafta içinde dönüş olmazsa ihbarnameyle beraber adliyeye başvurmak emin olun 1 kulaklıktan yada mp3 den fazlasına sahip olursunuz av.yasemin yildizbuda nedir böyle avukatlarda böyle şeylerle uğraşıyorsa pes derim artık bir oyun için kadının dediklerine bak
Bana yazış şekli az tanıdık geldi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana yazış şekli az tanıdık geldi... tanıdık birisimi yoksa dalgamı geçiyor acaba bizle şikayt edelim o hediyeyi alsın diye