Bak buna gülünür iştee:)))) Allah'ım yarabbim kadına bak ya ne ile uğraşıyor

sanki şirketin avukatı yok
Bence avukat da değil zaten,profil fotosu avukat ciddiliğini göstermiyor:)))Avukat bir tanıdığı olablir,onun cümlelerini kullanıyor olabilir...
arkadaşlar neden bizim için yapılan iyilikleri benimsemeyip dalga geçiyorsunuz??? o o kadın katılmışmı yarışmaya hiç smarty ile ilgili gönderisini göremedim ben katıldım diye birisi rica etmiştir o da beğenip sayfayı form çıkanlara yardımcı olmuştur amacı bize kötülükmü yapmak ?? ve neden avukatlar yarışmaya katılamazmı? abim beyin cerrahı ama oda smartye katıldı yani seninb ihtiyacın var onun ihtiyacı yokmu oluyor bunlar herşey para için değil demek istemiş bencede öle zevk almak kazanmak işte bunu emek vererk kazandım demek bence daha güzel... para verip aldıktan sonra gidip herşeyi alıyorsun zaten ama küçücük bi numune isteğinde buluyorsunuz peki neden??? gidip o numuneyi parayla alamayacak durumda oılduğunuz içinmi ?? hayır çünkü mutluy oluyorsunuz bu üzden bende öleyim yoldan çiçek koparsa getirse eşim mutlu oluyorum ama bend edikten sonra yapmış neye yarar buda ona benziyor... bizim hakkımıız savununanlarla dalga geömek yerine desteklememiz lazım o zman yarışmayı güzel yapsınlarda biz de heveslenmeyelim kazandık diye .. bir pc başına saatlerce bakarak yapılan bir yarışmanın sonucunda böle bir form çıkıyorsa herkez kazanmış sayılır neden ?? herkez emek veriyor çünkü bu arada ben hergünkampanya selda......
bende öyle cümleler kurabilim zor değil

ama o hanımın profili konusunda biraz şüphelerimde var benim avukat arkadaşım var öyle bir konuşurki anlamam
ama bu hanımın anlaşılır bir dili var
Bana yazış şekli az tanıdık geldi...
Bana yazış şekli az tanıdık geldi...
tanıdık birisimi yoksa

dalgamı geçiyor acaba bizle

şikayt edelim o hediyeyi alsın diye
Seldahalil007 ile sözde avukatın yazılarını ben baya benzettim

3 nokta ve 2 noktayı sürekli kullanıyo + cümle devam ederken 2 veya 3 nokta koyup cümleyi tekrar devam ettiriyo