Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 62243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Ynt: Smarty
« Yanıtla #170 : 20 Kasım 2010, 19:30:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar neden bizim için yapılan iyilikleri benimsemeyip dalga geçiyorsunuz???  o o kadın katılmışmı yarışmaya hiç smarty ile ilgili gönderisini göremedim ben katıldım diye birisi rica etmiştir o da beğenip sayfayı form çıkanlara yardımcı olmuştur amacı bize kötülükmü yapmak ?? ve neden avukatlar yarışmaya katılamazmı? abim beyin cerrahı ama oda smartye katıldı yani seninb ihtiyacın var onun ihtiyacı yokmu oluyor bunlar herşey para için değil demek istemiş bencede öle zevk almak kazanmak işte bunu emek vererk kazandım demek bence daha güzel... para verip aldıktan sonra gidip herşeyi alıyorsun zaten ama küçücük bi numune isteğinde buluyorsunuz peki neden??? gidip o numuneyi parayla alamayacak durumda oılduğunuz içinmi ?? hayır çünkü mutluy oluyorsunuz bu üzden bende öleyim yoldan çiçek koparsa getirse eşim mutlu oluyorum ama bend edikten sonra yapmış neye yarar buda ona benziyor... bizim hakkımıız savununanlarla dalga geömek yerine desteklememiz lazım o zman yarışmayı güzel yapsınlarda biz de heveslenmeyelim kazandık diye .. bir pc başına saatlerce bakarak yapılan bir yarışmanın sonucunda böle bir form çıkıyorsa herkez kazanmış sayılır neden ?? herkez emek veriyor çünkü bu arada ben hergünkampanya selda......

Avukat bayanın sözleri şekil olarak doğru gibi görünsede gerçekci olarak bakıldığında varsayımsal bir yaklaşım olarak görünüyor.Bunun böyle olmayacağını zaten o da biliyor.
Kim istemezki hediye kazanmayı ama inanın firma sizin bu yaklaşımlarınıza göre karar verirse oradaki hediyelerin % 70 ini bana vermesi gerekir.Çünkü ben her tıklamamda hatalı olan formu görüyorum.(Safari tarayıcısı ile).
Gerçekci olmak lazım ister 1 lira olsun ister 1000 lira olmayacak olanın peşinde koşup herkese mahsus bir durumu ele alarak bundan acaba nasıl faydalanırım diye düşünmemek gerekir.
Tersini düşünenler kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir şey elde edemezler.  :)
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 20 Kasım 2010, 19:30:26 »
Seldahalil007 ile sözde avukatın yazılarını ben baya benzettim ;D  :-X
şakamı yapıyorsun :)) ben hergünkampanya selda tanımıyormusun beni tanımıyorsan  şaka yapıyorsundur umarım ne alaka neslihan dirier yada uz ailesinden olsam tamam dicem ama  tabiki ben değilim  ;D  yapılan bir iyilik var sadece ben öyle gördüm ama sizi bilmem belkide ben sahtekarlığı göremiyorum tabi öyle bir şey varsa
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 20 Kasım 2010, 19:32:43 »
arkadaşlar neden bizim için yapılan iyilikleri benimsemeyip dalga geçiyorsunuz???  o o kadın katılmışmı yarışmaya hiç smarty ile ilgili gönderisini göremedim ben katıldım diye birisi rica etmiştir o da beğenip sayfayı form çıkanlara yardımcı olmuştur amacı bize kötülükmü yapmak ?? ve neden avukatlar yarışmaya katılamazmı? abim beyin cerrahı ama oda smartye katıldı yani seninb ihtiyacın var onun ihtiyacı yokmu oluyor bunlar herşey para için değil demek istemiş bencede öle zevk almak kazanmak işte bunu emek vererk kazandım demek bence daha güzel... para verip aldıktan sonra gidip herşeyi alıyorsun zaten ama küçücük bi numune isteğinde buluyorsunuz peki neden??? gidip o numuneyi parayla alamayacak durumda oılduğunuz içinmi ?? hayır çünkü mutluy oluyorsunuz bu üzden bende öleyim yoldan çiçek koparsa getirse eşim mutlu oluyorum ama bend edikten sonra yapmış neye yarar buda ona benziyor... bizim hakkımıız savununanlarla dalga geömek yerine desteklememiz lazım o zman yarışmayı güzel yapsınlarda biz de heveslenmeyelim kazandık diye .. bir pc başına saatlerce bakarak yapılan bir yarışmanın sonucunda böle bir form çıkıyorsa herkez kazanmış sayılır neden ?? herkez emek veriyor çünkü bu arada ben hergünkampanya selda......

Avukat bayanın sözleri şekil olarak doğru gibi görünsede gerçekci olarak bakıldığında varsayımsal bir yaklaşım olarak görünüyor.Bunun böyle olmayacağını zaten o da biliyor.
Kim istemezki hediye kazanmayı ama inanın firma sizin bu yaklaşımlarınıza göre karar verirse oradaki hediyelerin % 70 ini bana vermesi gerekir.Çünkü ben her tıklamamda hatalı olan formu görüyorum.(Safari tarayıcısı ile).
Gerçekci olmak lazım ister 1 lira olsun ister 1000 lira olmayacak olanın peşinde koşup herkese mahsus bir durumu ele alarak bundan acaba nasıl faydalanırım diye düşünmemek gerekir.
Tersini düşünenler kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir şey elde edemezler.  :)

böyle yaklaşım yapılsa keşke bunun olmayacağı belli bana bile kaç tane çıktı herkeze çıkmıştır o sanırım 5-10 kişiye çıktı sanıyor pişman olmuştur eminim yazdıklarınada ama ben şunu diyorum hani bu kadın avukatmı değilmi gerçekmi yalanmı ;D bimiyorum ama bizi destekleyici şeyler yazmış sonuçta ... olamyacak olsa bile ...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #173 : 20 Kasım 2010, 19:33:53 »
Seldahalil007 ile sözde avukatın yazılarını ben baya benzettim ;D  :-X
şakamı yapıyorsun :)) ben hergünkampanya selda tanımıyormusun beni tanımıyorsan  şaka yapıyorsundur umarım ne alaka neslihan dirier yada uz ailesinden olsam tamam dicem ama  tabiki ben değilim  ;D  yapılan bir iyilik var sadece ben öyle gördüm ama sizi bilmem belkide ben sahtekarlığı göremiyorum tabi öyle bir şey varsa

:))     <-------

Üstteki bile seni ele vermeye yetiyo ;D Avukatın yazısındada aynısı var. Ben seni suclamıyorum yazmıs olabilirsin ama senden daha cin olanlarıda hesaba kat ;D Avukatın yazdıklarını savunmanda cabası  :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #174 : 20 Kasım 2010, 19:35:36 »
Tmm bende şaka yapıyorum zaten ;D :P
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #175 : 20 Kasım 2010, 19:37:39 »
baska avukatlarda cıkmıss  :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 20 Kasım 2010, 19:38:02 »
Arkadaşlar bakın şaka yapıyorsunuz diye bişey demiyorum aman smarty kalsın bi yerde yapmayın ben bi başkasını savunurken kendim gittim yazmadım yazsam derimki burada arkadaşlar ben başka bi faceden yazdım hepimiz hediye alıcaz :) değilim.... emin olun.... :) gerçekten beni eklememiş olamazsınız... bir yazıyla beni nasıl aynı kişi olduğumu savunursunuz ben onun düşüncelerini savunmuyorum ki tabi ki yanlış ulen yasemin yildizmisin nesin forumdansan girde yaz senin yüzünden başıma gelene bak !!!!!! lanet olsun nerden karıştıysam  ;D ehy kızlar neredesiniz fidan?? yasemin elif?? beni neyle suçluyorlar :((((((((((((((((((((

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #177 : 20 Kasım 2010, 19:39:57 »
arkadaşlar neden bizim için yapılan iyilikleri benimsemeyip dalga geçiyorsunuz???  o o kadın katılmışmı yarışmaya hiç smarty ile ilgili gönderisini göremedim ben katıldım diye birisi rica etmiştir o da beğenip sayfayı form çıkanlara yardımcı olmuştur amacı bize kötülükmü yapmak ?? ve neden avukatlar yarışmaya katılamazmı? abim beyin cerrahı ama oda smartye katıldı yani seninb ihtiyacın var onun ihtiyacı yokmu oluyor bunlar herşey para için değil demek istemiş bencede öle zevk almak kazanmak işte bunu emek vererk kazandım demek bence daha güzel... para verip aldıktan sonra gidip herşeyi alıyorsun zaten ama küçücük bi numune isteğinde buluyorsunuz peki neden??? gidip o numuneyi parayla alamayacak durumda oılduğunuz içinmi ?? hayır çünkü mutluy oluyorsunuz bu üzden bende öleyim yoldan çiçek koparsa getirse eşim mutlu oluyorum ama bend edikten sonra yapmış neye yarar buda ona benziyor... bizim hakkımıız savununanlarla dalga geömek yerine desteklememiz lazım o zman yarışmayı güzel yapsınlarda biz de heveslenmeyelim kazandık diye .. bir pc başına saatlerce bakarak yapılan bir yarışmanın sonucunda böle bir form çıkıyorsa herkez kazanmış sayılır neden ?? herkez emek veriyor çünkü bu arada ben hergünkampanya selda......

Tersini düşünenler kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir şey elde edemezler.  :)

böyle yaklaşım yapılsa keşke bunun olmayacağı belli bana bile kaç tane çıktı herkeze çıkmıştır o sanırım 5-10 kişiye çıktı sanıyor pişman olmuştur eminim yazdıklarınada ama ben şunu diyorum hani bu kadın avukatmı değilmi gerçekmi yalanmı ;D bimiyorum ama bizi destekleyici şeyler yazmış sonuçta ... olamyacak olsa bile ...

Bakın bir önceki mesajımın ilk satırında ne demişim şekil olarak doğru ama gerçekci olarak baktığımız zaman komik görünüyor.Yoksa bayana karşı bir garezimiz yok.Bu tip yarışmalarda gerek firmalardan oluşan hatalar gerekse yarışmacıların yaptığı hileler oluyor bunun için her yarışmaya bir belkide bir kaç avukatla katılmak gerekir ki bu da çok komik bir durum oluşturur.Eğrisiyle doğrusuyla bunu böyle kabul etmeliyiz.Madem bunu bir oyun olarak görüyoruz o halde bu tip hatalarıda oyunun bir cilvesi olarak görmeliyiz.
 Hatasız kul olmaz ;)
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2010, 19:43:06 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 20 Kasım 2010, 19:42:34 »
aynen katılıyorum ama hakkımıı savunmaya çalışmış kötümü yapmış dmeek istedim :((( ayy karışmayacağım bundan sonra beni tanıyanlar tanıyorda tanımayanlar soru işareti oluştu kafasın da :D

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 20 Kasım 2010, 19:44:49 »
Deniz Akçalı Bu ne saçmalıktır. Dün iki defa gönderdim formu. Bakıyorum da bugün kazananlar listesinde yokum. Nasıl bir iş anlamadım. Av. Deniz Akçalı bu kim?? buda mı beim :D puhahah coştu smartynin sayfası