Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 59030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Smarty
« Yanıtla #160 : 20 Kasım 2010, 18:43:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
böle şey olurmu bu beni ilgilendirmeki 100 kez tıkladıktan sonra bi form çıkıyorsa demekki kazanmışımdır sürekli her an herkeze çıkan birşey değil bu...saatlerce uğraştıktan sonra çıkıyorsa ve kabule tmezlerse bu bir kandırmaca olur ve hakk...ımı ararım. bi sorun varsa gidersinler...bu beni ilgilendirmez yarışma yapılmadan önce sorunları giderilmiş olmalı yada çıkabilecek sorunlara karşı önceden tedbir almak gerekir buda bir yöneticin görevidir .. bu facedeki yönetecinin yapmadı gereken planalama idi bunları planlasaydı zaten hazırlıklı olur ve şu an bu sorunlara karşı cevap yazardı.. (iş organizasyonu eğitimi) smarty büyük bir firmanın oyunu ise iş organizasyonu eğitimi almış kişiler bunun başında durmalı yani form çıkanlar kazanmıştır bu kadar basit tabi bunu kanıtlamak gerek yok vermeyiz derlerse çözüm çok basit pzt nnotere gidip ihbarname çektirmek 1 hafta içinde dönüş olmazsa ihbarnameyle beraber adliyeye başvurmak :)) emin olun 1 kulaklıktan yada mp3 den fazlasına sahip olursunuz :D av.yasemin yildiz

buda nedir böyle avukatlarda böyle şeylerle uğraşıyorsa pes derim artık ;D bir oyun için kadının dediklerine bak ;D ;D ;D

Sakin ol şampiyon.

Yeni avukat olmuş sanırım, bi taraftan ödülleri küçümserken bi taraftanda küçümsedigi ödülleri alamadıgı için sinirlenip bütün bunları düşünmüş. İlginç ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı thiismylife

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #161 : 20 Kasım 2010, 18:55:13 »
Bak buna gülünür iştee:)))) Allah'ım yarabbim kadına bak ya ne ile uğraşıyor :D sanki şirketin avukatı yok :)

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #162 : 20 Kasım 2010, 19:00:19 »
Bence avukat da değil zaten,profil fotosu avukat ciddiliğini göstermiyor:)))Avukat bir tanıdığı olablir,onun cümlelerini kullanıyor olabilir...

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 20 Kasım 2010, 19:15:05 »
arkadaşlar neden bizim için yapılan iyilikleri benimsemeyip dalga geçiyorsunuz???  o o kadın katılmışmı yarışmaya hiç smarty ile ilgili gönderisini göremedim ben katıldım diye birisi rica etmiştir o da beğenip sayfayı form çıkanlara yardımcı olmuştur amacı bize kötülükmü yapmak ?? ve neden avukatlar yarışmaya katılamazmı? abim beyin cerrahı ama oda smartye katıldı yani seninb ihtiyacın var onun ihtiyacı yokmu oluyor bunlar herşey para için değil demek istemiş bencede öle zevk almak kazanmak işte bunu emek vererk kazandım demek bence daha güzel... para verip aldıktan sonra gidip herşeyi alıyorsun zaten ama küçücük bi numune isteğinde buluyorsunuz peki neden??? gidip o numuneyi parayla alamayacak durumda oılduğunuz içinmi ?? hayır çünkü mutluy oluyorsunuz bu üzden bende öleyim yoldan çiçek koparsa getirse eşim mutlu oluyorum ama bend edikten sonra yapmış neye yarar buda ona benziyor... bizim hakkımıız savununanlarla dalga geömek yerine desteklememiz lazım o zman yarışmayı güzel yapsınlarda biz de heveslenmeyelim kazandık diye .. bir pc başına saatlerce bakarak yapılan bir yarışmanın sonucunda böle bir form çıkıyorsa herkez kazanmış sayılır neden ?? herkez emek veriyor çünkü bu arada ben hergünkampanya selda......
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #164 : 20 Kasım 2010, 19:17:09 »
böle şey olurmu bu beni ilgilendirmeki 100 kez tıkladıktan sonra bi form çıkıyorsa demekki kazanmışımdır sürekli her an herkeze çıkan birşey değil bu...saatlerce uğraştıktan sonra çıkıyorsa ve kabule tmezlerse bu bir kandırmaca olur ve hakk...ımı ararım. bi sorun varsa gidersinler...bu beni ilgilendirmez yarışma yapılmadan önce sorunları giderilmiş olmalı yada çıkabilecek sorunlara karşı önceden tedbir almak gerekir buda bir yöneticin görevidir .. bu facedeki yönetecinin yapmadı gereken planalama idi bunları planlasaydı zaten hazırlıklı olur ve şu an bu sorunlara karşı cevap yazardı.. (iş organizasyonu eğitimi) smarty büyük bir firmanın oyunu ise iş organizasyonu eğitimi almış kişiler bunun başında durmalı yani form çıkanlar kazanmıştır bu kadar basit tabi bunu kanıtlamak gerek yok vermeyiz derlerse çözüm çok basit pzt nnotere gidip ihbarname çektirmek 1 hafta içinde dönüş olmazsa ihbarnameyle beraber adliyeye başvurmak :)) emin olun 1 kulaklıktan yada mp3 den fazlasına sahip olursunuz :D av.yasemin yildiz

buda nedir böyle avukatlarda böyle şeylerle uğraşıyorsa pes derim artık ;D bir oyun için kadının dediklerine bak ;D ;D ;D

Muhtemelen üniversite mezunu değil. Çünkü bir avukat  bu kadar bozuk cümle kurmaz, ayrıca imla kurallarına da dikkat eder. Belki ilkokul mezunu olabilir. Ya da ilkokul terk.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #165 : 20 Kasım 2010, 19:19:53 »
bende öyle cümleler kurabilim zor değil  :)
ama o hanımın profili konusunda biraz şüphelerimde var benim avukat arkadaşım var öyle bir konuşurki anlamam
ama bu hanımın anlaşılır bir dili var

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #166 : 20 Kasım 2010, 19:21:33 »
Bana yazış şekli az tanıdık geldi...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #167 : 20 Kasım 2010, 19:25:10 »

tanıdık birisimi yoksa  ;D dalgamı geçiyor acaba bizle :) şikayt edelim o hediyeyi alsın diye  ;D
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #168 : 20 Kasım 2010, 19:27:05 »
Seldahalil007 ile sözde avukatın yazılarını ben baya benzettim ;D  :-X

3 nokta ve 2 noktayı sürekli kullanıyo + cümle devam ederken 2 veya 3 nokta koyup cümleyi tekrar devam ettiriyo  ::)
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2010, 19:29:59 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 20 Kasım 2010, 19:29:16 »

tanıdık birisimi yoksa  ;D dalgamı geçiyor acaba bizle :) şikayt edelim o hediyeyi alsın diye  ;D
hediyeyi alsın diyerek şikayet etmek nasıl oluyor  :)
vallah Yüzü gözü hürmetine ben yazıyım birşeyler çok istiyor kazanmak sanırım  :)