Benimde kızlara şu sözüm olacak Elemi çalışacaksın Yoksa kendinemi cevap vere bilirmisiniz
Ele çalışaksan kocaya gidip hizmetçilik yapacan
Ama kendine çalışacaksan Kendin kazandığını yiyeceksin Bunun için okuyup iş sahibi olacaksın bu devirde çok zor bir kişi ile ev geçindirmek
ele diyorsunda sonuçta bir aileyi paylaşıyorsun o zaman erkekte çalışmasın çalışcaksada kendisi yesin ne kadar sürer o evlilik bilmem...
okuyupta napcan ya başın göğe mi erecek sanki? dünyaya bir kere daha gelme şansım olsaydı kesinlikle kız olarak gelmeyi isterdim. çalışmak zorunda değilsin bulursun bir zengin koca, oh yata yata geçirirsin hayatı. bütün kanunlar senden yana, bi tenede çocuk patlatırsın, herif zaten geceleri yorgun gelir sana laf yetiştirecek hali olmaz. ok yani daha ne istiyonkine? dertsiz başına dert mi istiyon?
çok mu gençsin acaba?
hayat öyle birşey değil, emin ol...
okumanında çalışmanında yaşı yok canım yeterki sen iste ben bu sene oğlumla girecem sınava bir yer kazanmam şart değil hem oğluma iyi bir örnek olmak hemde kendimi sınamak için gireceğim
Benimde kızlara şu sözüm olacak Elemi çalışacaksın Yoksa kendinemi cevap vere bilirmisiniz
Ele çalışaksan kocaya gidip hizmetçilik yapacan
Ama kendine çalışacaksan Kendin kazandığını yiyeceksin Bunun için okuyup iş sahibi olacaksın bu devirde çok zor bir kişi ile ev geçindirmek
Mantığa bak çay demle

Hem çalışıp hemde kocasına hizmet eden bayanlar enayimi oluyo bu durumda? Aile olmanın gerektirdiklerini yerine getiriyolar. Bi annenin çocuguna 15-20 yasına kadar bakması onu hizmetçimi yapar? Senin mantıgınla düşünürsek annelerde hizmetçi

Hizmetçi dediğin annen seni büyütüp beslemeseydi napardın o aciz halinle?

45-55 yas arası birisin sanırım bi konuda yazmıstın hatırlıyorum, akıl yaşta değil baştaymış bunu tekrar anladık
okuyupta napcan ya başın göğe mi erecek sanki? dünyaya bir kere daha gelme şansım olsaydı kesinlikle kız olarak gelmeyi isterdim. çalışmak zorunda değilsin bulursun bir zengin koca, oh yata yata geçirirsin hayatı. bütün kanunlar senden yana, bi tenede çocuk patlatırsın, herif zaten geceleri yorgun gelir sana laf yetiştirecek hali olmaz. ok yani daha ne istiyonkine? dertsiz başına dert mi istiyon?
çok mu gençsin acaba?
hayat öyle birşey değil, emin ol...
Çoğu kızın yaptıgı şeyleri anlatmış. Zengin bi koca bulmak her kızın hayalidir. Zengin kocayıda rahat yaşamak, her istedigini almak, yan gelip yatmak amacıyla isterler. Öyle çok kız tanıyorum oltalarına zengin erkek takıldıgı an evliliğe götürmek için her şeyi yapıyolar

Tabi şimdi erkeklerde akıllandı öyle kızlarla işleri olmuyo, kendi dengi olan kızları buluyolar evlenirken

O yüzden haydi kızlar okula
sezginer herkesin görüşüne saygım vardır ama senin görüşün çağ dışı artık 21. yuzyılın tüm nimetlerinden faydalanıp
bu lafı ediyorsan ben sana interneti,cep telefonu falanda kullanma derim
sanırım yaşın küçük yaşın biraz büysün anlarsın kadında olmak zordur erkekte olmakta
sezginer herkesin görüşüne saygım vardır ama senin görüşün çağ dışı artık 21. yuzyılın tüm nimetlerinden faydalanıp
bu lafı ediyorsan ben sana interneti,cep telefonu falanda kullanma derim
sanırım yaşın küçük yaşın biraz büysün anlarsın kadında olmak zordur erkekte olmakta
canım arkadaş sadece ortalığı karıştırmakla bozmuş kafayı

sürekli saçmalıyor bakalım ne kadar devam edecek
gitsin başka yerde saçmalasın canım buarada %80 hanımların olduğu bir forum bu hakikaten çağ dışı görüşlerini başka yerlede dinlendirsin burası yeri değilll
gitsin başka yerde saçmalasın canım buarada %80 hanımların olduğu bir forum bu hakikaten çağ dışı görüşlerini başka yerlede dinlendirsin burası yeri değilll
çağ dışımı neden bahsediyorsun. türk kızlarının % 80i benim gibi düşünüyor. ben bu düşünceyi kafadan sallayarak üretmedim herhalde, kızların durumuna baktım. canavar gibi sömürüyorlar erkekleri. ondan sonra bu kanata vardım