Gönderen Konu: karar verdim üniversite okuycam yeniden...  (Okunma sayısı 7966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: karar verdim üniversite okuycam yeniden...
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2010, 11:30:09 »
valla eşmde ünv. diplomasını sildirmeyi düşünüyo ciddi ciddi bütün kamu lise mezunu arıyo, şaka gibi boşa okmuşuz diyip duruyoruz hemde kpss puanını bile 60 ta tutuyolar

Çevrimdışı sevda yağmuru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2010, 21:02:20 »
okumanın yaşı yoktur hiç bir zaman bunu unutmamak gerekir.
ben ortada var olan bir hayal,bir istek olduğunu varsayarak yorum yapmak istiyorum.hayalini gerçekleştirmek istiyorsan hiçbirşey için geç değildir.önemli olan sonunda hayallarine,isteklerine kavuşabilmektir.bunu gerçekleştiremediğin sürece bu yıllar geçse de üstünden hep içini kemirecekti,keşkeler alıp gider başını hep.
sen yeter ki oku,üniversite mezunu ol,iş bulmasan bile en azından üniversite mezunuyum der rahatlarsın...
ayrıca bunu burda paylaştığın için teşekkür ederim.senin durumunda olan bi sürü kişi var,bence burda olumsuz şeyler yazmayın,şuanda bu yazıyı senden başka okuyanlar da vardır senin durumunda olan,o yüzden ümitleri kırmayalım lütfen...
ÖNEMLİ OLAN SENİN NE İSTEDİĞİNDİR,BAŞKALARININ NE DÜŞÜNDÜĞÜ DEĞİL...

Çevrimdışı thiismylife

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2010, 12:17:41 »
Arkadaşım hiç bir şey için geç değil.Keşke okusaydım demek istemiyorsan karar verdiğini yap derim.Dünya ya 1 defa geliyoruz arkadaşlar niye geç olsun eğer ki  içinde bir ukte kalmışsa bunu da çok istiyorsa yapabilir.Mutlu olacaksan oku derim hayaline kaldığın yerden devam et evet evlisin evet çocuğun var bunlar okumana veya çalışmana  engel değil orta yolunu bulursun.Bu hayatta hiç bir şeye geç kalmış değilsin bunu unutma ..Bu senin hayatın ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2010, 16:07:09 »
hiçbirşey için geç değil inan. ben 2 senelik bitirdim.29 yaşındayım ve açıköğretimden de olsa 4 senelik fakülte bitirmek için uğraşıyorum. hedeflerim var yaşım 40 ta olsa onlara ulaşacağım. kararlı olursan önünde hiçbirşey duramaz. Bence bir an önce harekete geç ve kimsenin seni yıldırmasına izin verme. Sadece kendi sesin yankılansın kulaklarında.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2010, 16:33:30 »
çogu arkadaş gerçekçi düşünmüş çalışmak istiyorsanız tabiki yaş sınırı önemli ama size yaşadığım birşeyi anlatmak isterim doğrusu okumanın yaşı gerçekten yok...

ben açıköğretim fakültesinde okuyordum sınava giricem okulda saatin gelmesini bekliyorum ordada yaşlı bir teyze oturuyor herhalde torununu filan bekliyor dedim konuşmaya başlayınca aslında okumanın hep içinde kaldığını ne olursa olsun okuyacağını söylemiş kendine o zaman 76 yaşındaymış ve benim okuduğum bölümdede okuyormuş notları 90dan aşağı değilmiş.sınav saati gelip arama olacak içeri giricez polis memuru hanım üstümüzü aradı bu teyze gayet hanımefendi haliyle sıraya girdi araması oldu bian memur dikkat etmedi sonra seslendi "teyze teyze giremezsiniz" diye ozaman ben dedim oda sınava giriyormuş diye memurda gülmüştü "anneannem yaşında"diye ama gerçekten okumanın yaşı yok. sırf bunu istiyorsanız okuyun bence.ben bugün dikey geçiş yaptı ve aynı o teyze gibi ahtım var bu bölümü bitiririsem birgün kesinlikle felsefe okucam.bence insan hayalleriyle ve yapabildikleriyle vardı hayaliniz buysa kimsenin engel olmasına izin vermeyin.

2008 affını kaçırmışsınız ama size tavsiyem sınavlara çalışırken yada en azından düşünürken af varmı diye takip edin.umarım bu isteğinizi gerçekleştirirsiniz sizinle birlikte bizde seviniriz
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 02 Kasım 2010, 11:45:46 »
hepinize çok çookk teşekkür ederim arkdaşlar bana bu çelişkili durumumda destek olmak için yorum yaptığnız için.hepiniz çok iyisiniz ve iyi kötü bütün yazdıklarınızı değerlendirmeye aldım..

sanırım ben kararlı olduğum sürece hayatımdaki gelişmeleride olumlu yönde etkileycek.tek yapacağım ne istediğimi bilip ona göre hareket etmek bunu anladım.

bugün bi iş görüşmesine çağrıldm.inş ve en önemliside benim için hayırlısıysa bu işin olmasını çok istiyorm.hem maddi hem manevi yönden çok ihtiyacım var bu işe.ne olur dua edin benim için olumlu sonuçla döneyim. :-\ :-\

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2010, 11:48:52 »
hepinize çok çookk teşekkür ederim arkdaşlar bana bu çelişkili durumumda destek olmak için yorum yaptığnız için.hepiniz çok iyisiniz ve iyi kötü bütün yazdıklarınızı değerlendirmeye aldım..

sanırım ben kararlı olduğum sürece hayatımdaki gelişmeleride olumlu yönde etkileycek.tek yapacağım ne istediğimi bilip ona göre hareket etmek bunu anladım.

bugün bi iş görüşmesine çağrıldm.inş ve en önemliside benim için hayırlısıysa bu işin olmasını çok istiyorm.hem maddi hem manevi yönden çok ihtiyacım var bu işe.ne olur dua edin benim için olumlu sonuçla döneyim. :-\ :-\

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırlısı olur...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2010, 11:55:50 »
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah hakkınızda hayırlıysa başlarşınız umarım o işe
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 02 Kasım 2010, 16:43:36 »
yaşım 24 bu sene 4 yıllık işletme lisans mezunu oluyorum askerliğimi yapmadım 2 sene daha uzatıcam askerliği kpss giricem sonra güzel bir iş şuan bankada çalışıyorum aldıgım maaş belli okulu bitirince ne kadar olur bilmem askerlik yüzünden çogu erkek okuyor bu ülkede zaten...

Çevrimdışı haylazbenli

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2010, 16:45:06 »
Benimde kızlara şu sözüm olacak Elemi çalışacaksın  Yoksa kendinemi  cevap vere bilirmisiniz
 Ele çalışaksan kocaya gidip hizmetçilik yapacan
Ama kendine çalışacaksan Kendin kazandığını yiyeceksin  Bunun için okuyup iş sahibi olacaksın bu devirde çok  zor bir kişi ile ev geçindirmek