Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #80 : 16 Eylül 2010, 09:49:44 »
aysell senin kazanmadığına gerçekten üzüldüm bende sana oy vermiştim.hakkını ara.ve hakkını alacagındanda eminim....

Çevrimdışı esrapek

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 16 Eylül 2010, 10:03:23 »
aysell hakkını ara çok uğraştın ve sen hak ediyordun bizde destekledik seni . bune biçim hiç güvenemeyecekmiyiz hep hakkını aramakmı lazım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 16 Eylül 2010, 10:09:40 »
hakkımı arayacagım arkadaşlar şu forumda aktif olup oy vermeyen kimse yok herkes oy vermişti.
bir arkadaş resminin silineceğini söylemişti diyorsunuz sozten
o ark Allah mı??? nerden tahmin etti ilk 3 isimi de doğru olarak??
bu forumda onca insan benim kazanacagımı beklerken o kişi yarışma acıklanmadan önce sonucu 3 te 3 doğru tahmin etmesi anormal değil mi?o ark bana oy bile vermedi destek istediğim halde.sözde yarışmada yarışmadı amaa ne kadar sıkı takip etmiş ki hayret herşeyin sonucunu önceden biliyor.bunu ancak ajansın elemanı bilebilir önceden.normal insanın tahmin edeceği şeyler değil bunlar.
birde bana açaçcagım davanında sonucu söyleyecek miş heralde bu ark karıştı biryerlerde önceden tahmin etme sezileri güçlendi.ARKADAŞIM BENCE SEN YARIŞMA SONUCUNU DAVA SONUCUNU TAHMİN EDİP KENDİNİ HARCAMA GİT SAYISAL LOTO OYNA BARİ ONU DA 6 DA 6 TAHMİN ETTİ GÖREYİM SENİ BEN
bunlar tesadüf değil.ajans bu kazanan isimlere hile derken bu arkadasın bu isimlere kazanacak demesi ve o hileli isimlerin kazanması hepsinin bir nedeni var bence.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 16 Eylül 2010, 10:20:12 »
Ayselcim kazanamamana inanamıyorum. Çok üzgünüm. Birşeyler dönüyor, inşallah gerçekler ortaya çıkar. Uğraşırsan bir sonuç alacağına inanıyorum. Bu hangi ajans? Demek sözlerine de güvenilmeyecek, kampanyalarına da.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 16 Eylül 2010, 10:21:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ajansı cnm

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 16 Eylül 2010, 10:21:28 »
aaaa şoktayım sonuçlara bakayım dedim 1. aysel o kesin diyordum :( canım hakkını ara hep yalan dolanla kazananlara prim verilmemeli çok üzüldüm ama maalesef ki hep hile ile kazanılıyor bunu firmamı engeller yoksa oylamalı yarışmamı yapmazlar bilemem ama bence yanlış giden ve haram ettiğim çok olaylar oldu  >:(

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 16 Eylül 2010, 11:22:10 »
Ben davadan bir sonuç çıkcağını sanmıyorum çünkü herşey kendi ellerinde bence 2 bintl lik bi cihaz için değmez boşu boşuna yorulmuş olcaksın

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #87 : 16 Eylül 2010, 11:34:04 »
öyle deme bu tip firmalar isimleri söz konusu olunca etekleri tutuşuyor.marketten aldığın ürünlerinde bile kusur çıkınca dava açıp baya ağlatırsın bunları şimdide değişen bişey yok.
forumdaki çekememe durumuna gelince bu konuda herkes hemfikir artık.yakın zamanda yaşadım bende.firmadakilerle ahbap olan şahıslar arayıp herşeye müdahil oluyorlar.unuttukları tek nokta ahımızı aldıkları.yazıkki emekleri bir maille yada tlf ile heba edebilecek kadar insani duygularını kaybetmişler.ayselcim gün içinde bende seni destekler bir mail atıcam firmaya dilerim etkisi olur :(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 16 Eylül 2010, 11:38:14 »
Ben davadan bir sonuç çıkcağını sanmıyorum çünkü herşey kendi ellerinde bence 2 bintl lik bi cihaz için değmez boşu boşuna yorulmuş olcaksın
ben ne olumsuz davalardan sonuc cıkardım kazandım beni tanıımıyorsunuz
hem  ödül şuan umrumda değillll benim ismim zedelendi yarışmada manevi olarak zedelendim.gercek üye topluyorum diye hoşlarına gitti silmediler resmimi uyumsuz ise..
onların elinde olabilir bu yarışma sonucu istediklerine kazandırabilirler ama hakkımı aradıgımda ipleri hukuk araşırtır onların arastırmasına yetinmez o zaman kimin haklı olduguna yargı karar verir.ben ödülde değilim şuan ödülü gözüm görmüyor bu bana yapılan bir hakerettir kim haklı iken haksız olmak ister???

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 16 Eylül 2010, 11:45:27 »
teşekkürler pötüşcüm yazdıklarında sonuna kadar haklısın
şuan burda insan hakları bu hakkı çiğneyemezler benim kendimden en ufak kuşkum yok.
yemeğim uyumsuzdu madem ilk başta juri onayından gecip halk oylamasına acılmayacktı bu onlarınn kusuru.bu konuda ben haklıyım resimim onaylandı hakkımla gercek oy topladım .
hakkımı da ararım.ödül değil sorun benim ismim orda yayınlandı
300tane gercek üye getirdim siteye ozaman beni kullandılar hoşlarına gitti aktifliğim
bu yarışma her resmi onaylamadı onaylasa tüm forum yarısırdı hakkıyla yarışan 2 kişidik çilekle,

YARIŞMA SONUCUNU TEPKİ GÖSTERMEK İSTEYENLER
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  mail atıp tepki gösterebilirler bugün banaysa yarın size birlik olmalıyız.burda tek bana değil sizlerin bana attıgı her gercek oya hakaret var.