Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #90 : 16 Eylül 2010, 11:58:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
teşekkürler pötüşcüm yazdıklarında sonuna kadar haklısın
şuan burda insan hakları bu hakkı çiğneyemezler benim kendimden en ufak kuşkum yok.
yemeğim uyumsuzdu madem ilk başta juri onayından gecip halk oylamasına acılmayacktı bu onlarınn kusuru.bu konuda ben haklıyım resimim onaylandı hakkımla gercek oy topladım .
hakkımı da ararım.ödül değil sorun benim ismim orda yayınlandı
300tane gercek üye getirdim siteye ozaman beni kullandılar hoşlarına gitti aktifliğim
bu yarışma her resmi onaylamadı onaylasa tüm forum yarısırdı hakkıyla yarışan 2 kişidik çilekle,

YARIŞMA SONUCUNU TEPKİ GÖSTERMEK İSTEYENLER
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  mail atıp tepki gösterebilirler bugün banaysa yarın size birlik olmalıyız.burda tek bana değil sizlerin bana attıgı her gercek oya hakaret var.

ilettim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 16 Eylül 2010, 13:59:39 »
teşekkürler pötüşcüm yazdıklarında sonuna kadar haklısın
şuan burda insan hakları bu hakkı çiğneyemezler benim kendimden en ufak kuşkum yok.
yemeğim uyumsuzdu madem ilk başta juri onayından gecip halk oylamasına acılmayacktı bu onlarınn kusuru.bu konuda ben haklıyım resimim onaylandı hakkımla gercek oy topladım .
hakkımı da ararım.ödül değil sorun benim ismim orda yayınlandı
300tane gercek üye getirdim siteye ozaman beni kullandılar hoşlarına gitti aktifliğim
bu yarışma her resmi onaylamadı onaylasa tüm forum yarısırdı hakkıyla yarışan 2 kişidik çilekle,

YARIŞMA SONUCUNU TEPKİ GÖSTERMEK İSTEYENLER
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  mail atıp tepki gösterebilirler bugün banaysa yarın size birlik olmalıyız.burda tek bana değil sizlerin bana attıgı her gercek oya hakaret var.

yapanlar  korksun   aysell biz sana hep  oy verdik ALLAH haksızlığa uğrayanın yanındadır onlar  korksunlar

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 16 Eylül 2010, 14:14:02 »
bende yazdım banvit e inşallah düzeltirler.....

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 16 Eylül 2010, 15:39:51 »
Evet bende vermiştim oy.fakat neden senin resmini elediklerini anlamadım.Gayet de resim şık ve güzeldi.
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 16 Eylül 2010, 18:01:14 »
hakkımı arayacagım arkadaşlar şu forumda aktif olup oy vermeyen kimse yok herkes oy vermişti.
bir arkadaş resminin silineceğini söylemişti diyorsunuz sozten
o ark Allah mı??? nerden tahmin etti ilk 3 isimi de doğru olarak??
bu forumda onca insan benim kazanacagımı beklerken o kişi yarışma acıklanmadan önce sonucu 3 te 3 doğru tahmin etmesi anormal değil mi?o ark bana oy bile vermedi destek istediğim halde.sözde yarışmada yarışmadı amaa ne kadar sıkı takip etmiş ki hayret herşeyin sonucunu önceden biliyor.bunu ancak ajansın elemanı bilebilir önceden.normal insanın tahmin edeceği şeyler değil bunlar.
birde bana açaçcagım davanında sonucu söyleyecek miş heralde bu ark karıştı biryerlerde önceden tahmin etme sezileri güçlendi.ARKADAŞIM BENCE SEN YARIŞMA SONUCUNU DAVA SONUCUNU TAHMİN EDİP KENDİNİ HARCAMA GİT SAYISAL LOTO OYNA BARİ ONU DA 6 DA 6 TAHMİN ETTİ GÖREYİM SENİ BEN
bunlar tesadüf değil.ajans bu kazanan isimlere hile derken bu arkadasın bu isimlere kazanacak demesi ve o hileli isimlerin kazanması hepsinin bir nedeni var bence.
Çok mu zor tahmin etmek? İlk ondaki en güzel fotografları sıraladım. Tahminim de tuttu. Acayip acayip benzetmeler yapmasan iyi olur.
İkincisi oy vermediğim doğru. Bunu sen nereden biliyorsun peki? Tahmin ediyorsun benim yaptığım gibi. Çünkü hiçbir oylamalı yarışmada bağnazca destek vermem.  Objektif olarak fotoyu değerlendiririm. Güzelse veririm.  Merak etme bana özelden atılan linkleri genelde ziyaret ediyorum. Gerçekten güzelse öne çıkan bir durum varsa oy veriyorum yoksa negatif hiçbirşey yapmıyorum.
Üçüncüsü senin fotonu kabul etmeleri zaten baştan yanlış. Dolayısı ile bu bağlamda yanlışlığı yarışma şartalarına bakarak banvite yükleyebiliriz. Gönderdiğin fotograf eğer silinecekse onaylanmamalıydı.  Bence de onaylanmamalıydı çünkü belirtilen tarife uymuyor.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 17 Eylül 2010, 00:30:04 »
yeni görüyorum sonuçları ve kazanamamış olmanı gerçekten ilginç buluyorum.
fotoğraf uygun değilse bile sen iletişim halinde iken bildirebilirlerdi.
keşke audacious fotoğraf hakkında yorum yazdıktan sonra merak edip bir sorsaydın.
ben olsaydım işin peşini bırakmazdım, dava bi sonuç getirir mi bilmem ama en iyisi yarışmayı düzenleyenler ile bu konuyu tartışman olacaktır.
suçu audacious'a yüklemek birşey değiştirmeyecek, sen en iyisi bu konunun üzerine git, hakkını iste...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 17 Eylül 2010, 11:54:15 »
ben böyle saçma yarışma cidden görmedim
daha neden kazanamadığımı bilmiyorum.
DÜN AJANSI ARADIM.
neden kazanamadım ben dedim.bilmiyoruz biz dediler.hani dedim ben kesin1 .ciydim 2 ve 3ü merak ediyordunuz bana böyle demiştiniz dedim
 ben öyle bir şey demedim demezmiii  ;) ;) inanamadım ya.ama elimde ses kaydı var.telefonumda ses kaydınız mevcut dediğimde ise.durakladı ve sizin ses kaydı yaptıgınızı bildiğimiz için biz öyle dedik  dedi.şu konuşmayı şu yalanı 5 yaşındaki çocuk atma
z.hani okişiler hileydi silinecekti onlar mı kazandı şimdi dedim gercekmiş oyları dedi.sizde biliyorsunuz gercek olmadıgını son 3gün bu isimler piyasada yoktu bile son 3 gece uçtular 1000 oldular nasıl gercek olacak dedim.
 banvit secmiş kazananları dedim kurallarda öyle birşey yok resim banvitin onayından gecer halk oylamasına acılır en yüksek oyu alan kazanır kural buydu dedim.siz resmen şikayetlerden korktunuz beni çerez gibi harcadınız dedim.ben boş bi insan değilim avukatımla görüşücem dedim.forumu okuduk banvitte okudu banvit sizi arayacak onlarda şuan avukatla görüşüyorlar dedi.beni kimse aramadı neden kazanamadıgıma dair dedim.ajansın YALANCI oldugunu bi kez daha anladım cok süper ajans hileleri siliyor diye överken yanlış övmüşüzz
banviti aradıgımda ise müşteri temsilcisi cıktı ne yarışması diyor haberi yok yetkili kişiyi bağla dedim birisini bagladı ona anlattım ama ben yetkili değilim inci hanım a aktarayım ben sizi dedi.o uygunsa sizi arasın hemen o yetkili dedi.
numaramı aldı ama arayan yok.gün içinde mutlaka arar dedi.bugün tekrar banvit yetkililerine ulaşmaya çalışacagım .
dün avukatımıza da danıştım sen ulaş neden kazanamadıgını kesin bilgi al sorunu halledemezsen bir dava dilekçesi ile başlatırız aysel hanım dedi.bugün ulaşamazsam pazartesi dilekce yazdıracagım.
ben 1 tek yanlış yapmadım.resmim onların onayından geçti.ve halk oylamasına actılar halk oylamasında en yüksek oyu topladıgıma göre kazanmam lazım. ama kazanamaıyorum.artık gurur meselesi oldu benim için bu ismim rencide oldu.ben bir yarışmada adım 1. ise kazanmışımdır hiç bir zaman hileden aysel durak elendi diye duymamışsınızdır duymazsınızda adımı harcamam ben.sonucta burda bir kariyerimiz var bunu yıpratmadım hiçbi zaman.burda adım resmen rencide oldu baktılar tabi aysel cok fazla gercek üye topluyor hoşlarına gitti. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KUL HAKKI YEDİLER HESABINI VERİRLER ÖBÜR DÜNYADA.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 17 Eylül 2010, 12:01:59 »
ben böyle saçma yarışma cidden görmedim
daha neden kazanamadığımı bilmiyorum.
DÜN AJANSI ARADIM.
neden kazanamadım ben dedim.bilmiyoruz biz dediler.hani dedim ben kesin1 .ciydim 2 ve 3ü merak ediyordunuz bana böyle demiştiniz dedim
 ben öyle bir şey demedim demezmiii  ;) ;) inanamadım ya.ama elimde ses kaydı var.telefonumda ses kaydınız mevcut dediğimde ise.durakladı ve sizin ses kaydı yaptıgınızı bildiğimiz için biz öyle dedik  dedi.şu konuşmayı şu yalanı 5 yaşındaki çocuk atma
z.hani okişiler hileydi silinecekti onlar mı kazandı şimdi dedim gercekmiş oyları dedi.sizde biliyorsunuz gercek olmadıgını son 3gün bu isimler piyasada yoktu bile son 3 gece uçtular 1000 oldular nasıl gercek olacak dedim.
 banvit secmiş kazananları dedim kurallarda öyle birşey yok resim banvitin onayından gecer halk oylamasına acılır en yüksek oyu alan kazanır kural buydu dedim.siz resmen şikayetlerden korktunuz beni çerez gibi harcadınız dedim.ben boş bi insan değilim avukatımla görüşücem dedim.forumu okuduk banvitte okudu banvit sizi arayacak onlarda şuan avukatla görüşüyorlar dedi.beni kimse aramadı neden kazanamadıgıma dair dedim.ajansın YALANCI oldugunu bi kez daha anladım cok süper ajans hileleri siliyor diye överken yanlış övmüşüzz
banviti aradıgımda ise müşteri temsilcisi cıktı ne yarışması diyor haberi yok yetkili kişiyi bağla dedim birisini bagladı ona anlattım ama ben yetkili değilim inci hanım a aktarayım ben sizi dedi.o uygunsa sizi arasın hemen o yetkili dedi.
numaramı aldı ama arayan yok.gün içinde mutlaka arar dedi.bugün tekrar banvit yetkililerine ulaşmaya çalışacagım .
dün avukatımıza da danıştım sen ulaş neden kazanamadıgını kesin bilgi al sorunu halledemezsen bir dava dilekçesi ile başlatırız aysel hanım dedi.bugün ulaşamazsam pazartesi dilekce yazdıracagım.
ben 1 tek yanlış yapmadım.resmim onların onayından geçti.ve halk oylamasına actılar halk oylamasında en yüksek oyu topladıgıma göre kazanmam lazım. ama kazanamaıyorum.artık gurur meselesi oldu benim için bu ismim rencide oldu.ben bir yarışmada adım 1. ise kazanmışımdır hiç bir zaman hileden aysel durak elendi diye duymamışsınızdır duymazsınızda adımı harcamam ben.sonucta burda bir kariyerimiz var bunu yıpratmadım hiçbi zaman.burda adım resmen rencide oldu baktılar tabi aysel cok fazla gercek üye topluyor hoşlarına gitti. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KUL HAKKI YEDİLER HESABINI VERİRLER ÖBÜR DÜNYADA.

aysel hnm avukata ver  fazla ugraşma kesin kazanırsın bunlar da ne kötü bir  ajansmış :(

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 17 Eylül 2010, 12:06:29 »
avukatımızla görüştüm zaten dün dava dilekcesini yazacagız ama
daha neden kazanamadım onu bilmiyorum banvite ulaşıp güzelce halletmekte var ama aramıyorlar beni
ayıplarını biliyorlar çünki.1tek acıklama yapamıyor ajans bana eskiden 10dk konuşan kişi şimdi işim var kapatıcam kapatıcam diyor.kapatmıcaksınız dedim işiniz yok işiniz bana acıklama yapmak dedim konuşturdum biraz ama cok panikledi şaşırdı

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 17 Eylül 2010, 12:12:45 »
avukatımızla görüştüm zaten dün dava dilekcesini yazacagız ama
daha neden kazanamadım onu bilmiyorum banvite ulaşıp güzelce halletmekte var ama aramıyorlar beni
ayıplarını biliyorlar çünki.1tek acıklama yapamıyor ajans bana eskiden 10dk konuşan kişi şimdi işim var kapatıcam kapatıcam diyor.kapatmıcaksınız dedim işiniz yok işiniz bana acıklama yapmak dedim konuşturdum biraz ama cok panikledi şaşırdı
bu ajanstan bugüne kadar forumdan başka hediye  kazanan biri var mı?Onlara ne yapmışlar acaba bunu yapiyorlarsa hiç güvenilmez sahtekar bir firma bu >:(