ben böyle saçma yarışma cidden görmedim
daha neden kazanamadığımı bilmiyorum.
DÜN AJANSI ARADIM.
neden kazanamadım ben dedim.bilmiyoruz biz dediler.
hani dedim ben kesin1 .ciydim 2 ve 3ü merak ediyordunuz bana böyle demiştiniz dedim
ben öyle bir şey demedim demezmiii
inanamadım ya.ama elimde ses kaydı var.telefonumda ses kaydınız mevcut dediğimde ise.durakladı ve sizin ses kaydı yaptıgınızı bildiğimiz için biz öyle dedik dedi.şu konuşmayı şu yalanı 5 yaşındaki çocuk atmaz.hani okişiler hileydi silinecekti onlar mı kazandı şimdi dedim gercekmiş oyları dedi.sizde biliyorsunuz gercek olmadıgını son 3gün bu isimler piyasada yoktu bile son 3 gece uçtular 1000 oldular nasıl gercek olacak dedim.
banvit secmiş kazananları dedim kurallarda öyle birşey yok resim banvitin onayından gecer halk oylamasına acılır en yüksek oyu alan kazanır kural buydu dedim.siz resmen şikayetlerden korktunuz beni çerez gibi harcadınız dedim.ben boş bi insan değilim avukatımla görüşücem dedim.forumu okuduk banvitte okudu banvit sizi arayacak onlarda şuan avukatla görüşüyorlar dedi.beni kimse aramadı neden kazanamadıgıma dair dedim.ajansın YALANCI oldugunu bi kez daha anladım cok süper ajans hileleri siliyor diye överken yanlış övmüşüzz
banviti aradıgımda ise müşteri temsilcisi cıktı ne yarışması diyor haberi yok yetkili kişiyi bağla dedim birisini bagladı ona anlattım ama ben yetkili değilim inci hanım a aktarayım ben sizi dedi.o uygunsa sizi arasın hemen o yetkili dedi.
numaramı aldı ama arayan yok.gün içinde mutlaka arar dedi.bugün tekrar banvit yetkililerine ulaşmaya çalışacagım .
dün avukatımıza da danıştım sen ulaş neden kazanamadıgını kesin bilgi al sorunu halledemezsen bir dava dilekçesi ile başlatırız aysel hanım dedi.bugün ulaşamazsam pazartesi dilekce yazdıracagım.
ben 1 tek yanlış yapmadım.resmim onların onayından geçti.ve halk oylamasına actılar halk oylamasında en yüksek oyu topladıgıma göre kazanmam lazım. ama kazanamaıyorum.artık gurur meselesi oldu benim için bu ismim rencide oldu.ben bir yarışmada adım 1. ise kazanmışımdır hiç bir zaman hileden aysel durak elendi diye duymamışsınızdır duymazsınızda adımı harcamam ben.sonucta burda bir kariyerimiz var bunu yıpratmadım hiçbi zaman.burda adım resmen rencide oldu baktılar tabi aysel cok fazla gercek üye topluyor hoşlarına gitti. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM KUL HAKKI YEDİLER HESABINI VERİRLER ÖBÜR DÜNYADA.