Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #70 : 16 Eylül 2010, 01:37:41 »
ben artık ajanslara güvenmiyorum buraya uzun zman sonra güvenmiştim ama hata etmişik
yarışma kurallarında ne yazar o firma çalışanları ve ajans çalışanları yarışmaya katılamaz derler ya

ben buna bizzat geçen sene şahit oldum
bir yarışmada oylama sürecinden geçip istanbulda yarışmaya gitmiştik bilen bilir hangi yarışma oldugunu neyse
orada ajansın fotografcısı kendisi yarışmaya giremediği için kız arkadaşını sokmuş ve kız arkadası hediye  kazanmıştı.
daha sonra en cok ark davet eden kişiye 1000 tl teknosa çeki vardı o ödülüde ajansın fotocusunun kız arkadaşı kazandı

evet firma ve ajans elemanları kendileri giremez kazanamaz ama kız arkadaşlarına kazandırdıklarını ve bunu herkesin bildiği halde ses cıkarmadıgına ben ve birkaç arkadaşım bizzat gözümüzle şahit olduk.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2010, 01:40:22 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #71 : 16 Eylül 2010, 01:43:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar profesyonel resim çekmek o kadar zor birşey değil. haklı olunan bir yer var, resim uygun değil ifadesinin yarışma bitmesinden sonra söylenmesi. yoksa ben bu yarışmalarla uğraşıyorum. kardeşim,komşum,arkadaşım  profesyonel fotoğrafçı yada profesyonel ilgili foto sanatıyla, rica edersin çeker ne olacak. aysel haklı olduğu konuda uğraşmalı bence yoksa diğer fotolar şöyle böyle olmaz bunlar:(

Ne profesyonel resminden bahsediyorsunuz anlamadım. Piyasadan alacağınız herhangi bir 300 TL lik akıllı yüz algılama , optik steadyshotlı ( daha birçok özellik sunuyorlar) bir makine çok rahat bu çekimi yapar.  Bu tarz bir makineyle benim 7 yaşındaki kardeşimin bu fotoyu çekeceğine dair bahse girerim. Ha bu güzel yemeği yapamaz o başka.
:D :D :D :D

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #72 : 16 Eylül 2010, 01:47:47 »
arkadaşlar profesyonel resim çekmek o kadar zor birşey değil. haklı olunan bir yer var, resim uygun değil ifadesinin yarışma bitmesinden sonra söylenmesi. yoksa ben bu yarışmalarla uğraşıyorum. kardeşim,komşum,arkadaşım  profesyonel fotoğrafçı yada profesyonel ilgili foto sanatıyla, rica edersin çeker ne olacak. aysel haklı olduğu konuda uğraşmalı bence yoksa diğer fotolar şöyle böyle olmaz bunlar:(

Ne profesyonel resminden bahsediyorsunuz anlamadım. Piyasadan alacağınız herhangi bir 300 TL lik akıllı yüz algılama , optik steadyshotlı ( daha birçok özellik sunuyorlar) bir makine çok rahat bu çekimi yapar.  Bu tarz bir makineyle benim 7 yaşındaki kardeşimin bu fotoyu çekeceğine dair bahse girerim. Ha bu güzel yemeği yapamaz o başka.
:D :D :D :D

muhalefet olmak için ayrı bir çaba göstermeyin lütfen. aynı şeylerden bahsediyoruz ama yedi yaşındaki çocuk çok zor çeker o fotoyu.aaa tabi tüm ayarları yapar, makineyi eline tutuşturur ,elinizle sabitleyip ,çocuğun gönlü olsun diye fotoyu çektirirseniz o başka  :D ama biz gerçeklerden bahsediyoruz burada.
siz diğer şeylere takılın benim dediklerime değil :) resim konusunda ne kadar bilgili olduğunuz zaten belli.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 16 Eylül 2010, 01:50:31 »
maşallah o arkadas resim konusunda değil sadece yarışma sonucu konusunda da cok bilgiliydi önceden cok net ve kesin şekilde kazanacak olan isimleri tahmin etmişti
kimbilir belkide kazananlar içinde tanıdıgı vardır.
1 2 gün içinde yeni nikleri üye edip biz kazandık biziz o dicekler yazıyorum buraya.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2010, 01:52:58 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 16 Eylül 2010, 01:55:39 »
Belki banvit teselli ödülü falan yollar tavuk falan:)

İstersen davanın sonucunu da söyleyeyim sana.
söyle bakalım audacious şimdide hakim oldun sanırım.ben de sana birşey söyleyeyim mi git o ajansına söle kendine fazla güvenmesinler bu sefer sert kayaya çarptılar haberleri yok.fazla yoruma gerek yok yok artık iş hukuki boyuta taşındı tahminimce 3-4 ay içinde sonuçlanır
nickinin anlamı bu ama sende bunlardan eser yok ama
( cüretli
cesur
gözüpek
küstah
yürekli
)
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2010, 02:51:08 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 16 Eylül 2010, 09:17:23 »
yemeği tarife uymadığı için sanırım bi arkadaş söylemişti
aa aysel kazanamamış arkadaş söylemişti inanmamıştık demek hakkını yemişiz

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #76 : 16 Eylül 2010, 09:19:10 »
ayyy inanmıyorum çilek ve aysel sizin kazanacagınızı düşünüyordum ben çok üzüldüm ayrıca okuduklarıma göre madem resimleriniz uygun değil niye baştan kabul edip sizi yarışmaya sokmuşlarki baştan eleseler yeniden katılırdınız  :-\ :-\
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 16 Eylül 2010, 09:29:14 »
aysel hnm çok üzgünüm yorumları okuyamadım.ama haksızlık yapıldıgı kesin gibi.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 16 Eylül 2010, 09:37:08 »
artık bu işlerin suyu çıktı
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 16 Eylül 2010, 09:40:15 »
önce pelin şimdi de aysel ve çilek :'( yaptıkları emek hırsızlığı resmen...
moustache pig :D