Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16324 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esmer125

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #60 : 16 Eylül 2010, 00:59:56 »
İnanamıyorum Ayseilcim yaa! Nasıl olur böyle birşey..
Diğer resimlerin gerçekçiliğinede inanmıyorum! Profesyonel çekim yapabilecek kaç kişi var kendi içimize baktığımızda?
Eğer profesyonel çekimler kazanacaksa bizlerin katılmasının ne önemi var!!
Bu resimlerin o kişilerin ellerinden çıkmadığıda net bir şekilde ortada!
Madem senin resmin uygun değildi o zaman diğer resimler gibi elenip onaydan geçmeyecekti.
Ki sen ajansla görüşmeler yaptın, üzerine saldırmalar konusunda.. Her seferinde senin haklı olduğunu savunuyorlardı
Şimdi bu geri dönüş neden?
Nasıl oluyorda yarışmayı kazanacak kişileri biri tahmin edebiliyor??? Burda birçok kişi 1.likle senin kazanacağına inanırken hemde
Bunun olabilmesi için bu kişinin ajansla bir bağı olmalı!!!
Aklım almıyor doğrusu.. İnsanların böylesine düzenbaz olabildiklerine inanmıyorum..
Ödül neyse de sen günlerce emek verdin uykusuz kaldın. Hakkın elinden alınmış oldu.
Ve şimdi de yarışma sonucuyla harap oluyorsun. Üzülüyorum canım senin için.
Hakkını aramaktan sakın vazgeçme, burda haklı olanın sen olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ve her türlü desteğe hazırım canım

Banvit gibi köklü bir firmaya bu davranışı hiç yakıştıramadım.. Çok yazıııkkk!!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #61 : 16 Eylül 2010, 01:00:09 »
eee ozaman ne duruuyoruz gidelim şık bi restorana afilli bi yemek söyleriz yanımıza bide fotoğrafçı çeker resmi her yarışmaya koyar sahte hesap açar bi güzel oylarız kazanırız ne uğraşıyoruzki dimi ne emek vericem restoran falan versin uğraşmayalım hiç nasıl olsa firmalarda öylesini seçiyodu dim yaaaaa

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 16 Eylül 2010, 01:06:15 »
Aysel hanım özellikle ben biraz takip ettim yarışmayı. Gerçekten sizin kazanacağınızı tahmin ediyordum. benden oy istemediğiniz halde forumdan olduğunuzu bildiğimden size oy verdim. Ama malesef üzüldüm. Daha önce başka konuda yazmıştım.Bende kazandığım bir kampanyada kampanyayı yapan firmanın sahibi ile görüştüm. Ben kazanınca firmaya bu forum sitesinden 19 kişi mail atmış yasin hilecidir nasıl kazandırdınız vb. tarzda mailler. Gerçi hediyeyi aldım ama forum sitesinde herşey çıkar. Bu bir gerçek. forumda aşırı sinsi olup ortalığı karıştıranlar var emin olun. Benim size tavsiyem. eğer kendinize güveniyorsanızki şu duruma göre %100 haklısınız hiç çekinmeden mahkemeye müracaat edin. Hiç acele etmeyin. uzman kişiler o firmanın bütün kayıtlarını didik didik ederler emin olun. Başıma iş açarmıyım diyede korkmayın ki korkacağınızıda sanmıyorum. siz onlardan en az 10 ıpad alacak tazminat kazanırsınız hiç merak etmeyin. Buda bir örnek olur. Katılım koşullarında diyor zaten tazminat felan olursa haksız oylarla kazanan kişiye rücu ettirilecek. O zaman görür bakalım hem bu forumda olupta arka tarafta sus pus oturup bıyık altından gülen kişi tazminatı ödediği zaman size nasıl yalvaracak. ben ettim siz etmeyin diye. inanın keşke sizin başınıza şuan gelen bana gelseydi. Hiç tereddütsüz sulh hukuk mahkemesine firma hakkında davayı açardım.gerçekten kötü olmuş ama dediğim gibi forumda çok sinsi kişiler var.
teşekkür ederim yasin bey bende aynennn sizin yazdıklarınız gibi düşnüüyorum zaten yarın ilk işim bu olacak
bu ilkte olmadı daha öncede teknosa gibi dev bir firma karsımda delil bile sunamadı ve ben haklı olarak kazandım
burdada %100 haklıyım.ayrıca yarışma sonucu acıklanmadan burada 3 isimi de bunlar kazanacak diye acıklayan arkadas kafamı bulandırıyor kimse bilemez Allah dışında .
 YARIN 3 YENİ NİK FORUMA ÜYE OLACAK DİYECEKLER Kİ
sevinç benim seda benim nursel benim görün bak BU DEDİĞİM OLACAK.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 16 Eylül 2010, 01:08:34 »

Nasıl oluyorda yarışmayı kazanacak kişileri biri tahmin edebiliyor??? Burda birçok kişi 1.likle senin kazanacağına inanırken hemde
Bunun olabilmesi için bu kişinin ajansla bir bağı olmalı!!!
Aklım almıyor doğrusu.. İnsanların böylesine düzenbaz olabildiklerine inanmıyorum..

Banvit gibi köklü bir firmaya bu davranışı hiç yakıştıramadım.. Çok yazıııkkk!!!
teşekkür ederim cnm benimde kafamı kurcalayan tek şey bu
yarışma sonucu acıkladan kimse %100 EMİN OLAMAZ
ki bu arkadaş 3te 3 doğru tahmin etti kazanacak kişileri.ben bunu telde söyledim yetkili kişi o 3 isim kökü hile incelemedik daha dedi.ama onlar kazandı Allah dışında kimse bilemez bu kadar kesin ve net bir tahmin
forumda köstebeklerin oldugunu düşünüyorum.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #64 : 16 Eylül 2010, 01:09:46 »
arkadaşlar profesyonel resim çekmek o kadar zor birşey değil. haklı olunan bir yer var, resim uygun değil ifadesinin yarışma bitmesinden sonra söylenmesi. yoksa ben bu yarışmalarla uğraşıyorum. kardeşim,komşum,arkadaşım  profesyonel fotoğrafçı yada profesyonel ilgili foto sanatıyla, rica edersin çeker ne olacak. aysel haklı olduğu konuda uğraşmalı bence yoksa diğer fotolar şöyle böyle olmaz bunlar:(

Çevrimdışı cansiz111

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 16 Eylül 2010, 01:11:57 »
canım çok üzüldüm gerçekten  çok emek verdin ne zaman baksam nette oy topluyordun bence hakkını sonuna kadar aramalısın sonucu ne olursa olsun sakın üzülme bence hakkını aradığında  o kişilerin kimler olduklarınıda öğreneceksindir

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 16 Eylül 2010, 01:13:58 »
arkadaşlar profesyonel resim çekmek o kadar zor birşey değil. haklı olunan bir yer var, resim uygun değil ifadesinin yarışma bitmesinden sonra söylenmesi. yoksa ben bu yarışmalarla uğraşıyorum. kardeşim,komşum,arkadaşım  profesyonel fotoğrafçı yada profesyonel ilgili foto sanatıyla, rica edersin çeker ne olacak. aysel haklı olduğu konuda uğraşmalı bence yoksa diğer fotolar şöyle böyle olmaz bunlar:(
resimleri uygun olsa bile oyları hile oldugu için o resimler silinmesi gerekli.
sayfa 2de yarışmanın son 2 3gününe ait print resimleri ekledim.son günler bu isimler yarışmada yoktu bile birden türediler ve gercek oyu 2 3günde toplamaları imkansız ki bu isimler kampanyacı bile değil ben bile 300kişiden gercek oyu zor topladım

Üye ramazan süresince yayınlanacak olan günlük tariflerden ana yemek tarifini uygulayıp kendi çektikleri fotoğrafı site arayüzünde bulunan alan sayesinde siteye yükleyecektir. Yüklenen fotoğraflar arasından Banvit A.Ş. yetkilileri tarafından uygun bulunanlar (bkz. madde 2) onaylanarak üyelerin oyuna sunulacaktır.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #67 : 16 Eylül 2010, 01:21:10 »
resimleri uygun olsa bile oyları hile oldugu için o resimler silinmesi gerekli.
sayfa 2de yarışmanın son 2 3gününe ait print resimleri ekledim.son günler bu isimler yarışmada yoktu bile birden türediler ve gercek oyu 2 3günde toplamaları imkansız ki bu isimler kampanyacı bile değil ben bile 300kişiden gercek oyu zor topladım

Üye ramazan süresince yayınlanacak olan günlük tariflerden ana yemek tarifini uygulayıp kendi çektikleri fotoğrafı site arayüzünde bulunan alan sayesinde siteye yükleyecektir. Yüklenen fotoğraflar arasından Banvit A.Ş. yetkilileri tarafından uygun bulunanlar (bkz. madde 2) onaylanarak üyelerin oyuna sunulacaktır.

bak bu olur.resimlere takılma diye özellikle belirtmek istedim. zaten resmi dayanaklar var.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 16 Eylül 2010, 01:28:08 »

Ne profesyonel resminden bahsediyorsunuz anlamadım. Piyasadan alacağınız herhangi bir 300 TL lik akıllı yüz algılama , optik steadyshotlı ( daha birçok özellik sunuyorlar) bir makine çok rahat bu çekimi yapar.  Bu tarz bir makineyle benim 7 yaşındaki kardeşimin bu fotoyu çekeceğine dair bahse girerim. Ha bu güzel yemeği yapamaz o başka.

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 16 Eylül 2010, 01:35:15 »
kesinlikle peşini bırakma selva komşu hakkıda benim hakkımı almıştı ve ödülü bu forumdan birine vermişti. oysa davet ettiğim üyeler gerçekti ve hilenin h si bile yoktu çok üzüldüm günlerce kendime gelemedim keşke manevi tazminat davası açsaydım şimdi çok pişmanım bana yaşattıkları üzüntüden dolayı selvayı evime yaklaştırmıyorum bile. sen hakkını mutlaka ara sakın bırakma