0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
8 agustosa kadar sonuç için sabırsızlanıcaz cnm demek.izleyici kitlenin cogunun evli olmasından dolayı belkide katılım az cnm.katılıp bizim gibi evlenme çagındaki gençkızların şanslarını kapatmamak için katılmıyorlar bence.kazansalar ne işlerine yaracak diye lazım olan kazansın diye.yoksa verdiğin hediye çokk çokkk değeerli bir hediyee ama herkesin işine yaramadıgı için katılımlar az.acaba kazanabilcek miyim çooooo ok mrk ediyorum.birde sitede resimdeki gelinlikler 2 3bin t olmasın begendiklerimiz1500tl ye cok az sayıda model olmasın seçim yaparken.o konuda bilgin varmı cnm resimdekilerin fiyatları ne?
o gelinliği asıl şimdi istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino gelinliği asıl şimdi istiyorum anaam evleniyo musunn gerçektennnhem yüzük hem imzannnayyyyy hayırlı olsn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 agustosa kadar sonuç için sabırsızlanıcaz cnm demek.izleyici kitlenin cogunun evli olmasından dolayı belkide katılım az cnm.katılıp bizim gibi evlenme çagındaki gençkızların şanslarını kapatmamak için katılmıyorlar bence.kazansalar ne işlerine yaracak diye lazım olan kazansın diye.yoksa verdiğin hediye çokk çokkk değeerli bir hediyee ama herkesin işine yaramadıgı için katılımlar az.acaba kazanabilcek miyim çooooo ok mrk ediyorum.birde sitede resimdeki gelinlikler 2 3bin t olmasın begendiklerimiz1500tl ye cok az sayıda model olmasın seçim yaparken.o konuda bilgin varmı cnm resimdekilerin fiyatları ne?canım blogta kampanya konusunda belirttiğim gibi modaevinde dikili gelinliklerden seçilecek ama sen gidip 2000 TL lik beğenirsin üstüne para ekleyip alırsın firmanın sorun çıkaracağını sanmam
tebrikler süslü senin adına çok sevindim, Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerimm