0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kazanırsam hemen evlenirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kazanırsam hemen evlenirim aynı fikirdeym kazanırsam hemen evlencem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kazanırsam hemen evlenirim aynı fikirdeym kazanırsam hemen evlencem ayıptır sorması kiminle evlencenki sen ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kazanırsam hemen evlenirim aynı fikirdeym kazanırsam hemen evlencem ayıptır sorması kiminle evlencenki sen ? Gelinliği giyip dısarda dolaşcak 'benimle evlenmek isteyen var mı' diye sora sora
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kazanırsam hemen evlenirim aynı fikirdeym kazanırsam hemen evlencem ayıptır sorması kiminle evlencenki sen ? Gelinliği giyip dısarda dolaşcak 'benimle evlenmek isteyen var mı' diye sora sora ay yok artık Sco izdivaca katılırım daha ii Müminnnn bulmusumdr belki ne bilion Seyda kazanalım evlenelim evlenince kampanyacılıgı bırakcam zaten
Bütün bekarlar aynı fikirdeymiş benim gibi ... bekarlık sultanlıktır diye düşünenlerdenim ama ben kazanırsam sırf gelinlik ziyan olmasın diye evlenirim artık napalım