0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oyaylali ye katılıyorum düğün zamanı epeyce sorun oluyo birsürü alışveriş fln inşallah gelinliğe ihtiyacı olan evlenmek üzere olan birine gider ,ben evlenmek üzere olsam gelinliğim böyle hediye gelse cok mutlu olurdum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyaylali ye katılıyorum düğün zamanı epeyce sorun oluyo birsürü alışveriş fln inşallah gelinliğe ihtiyacı olan evlenmek üzere olan birine gider ,ben evlenmek üzere olsam gelinliğim böyle hediye gelse cok mutlu olurdum Yani bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyaylali ye katılıyorum düğün zamanı epeyce sorun oluyo birsürü alışveriş fln inşallah gelinliğe ihtiyacı olan evlenmek üzere olan birine gider ,ben evlenmek üzere olsam gelinliğim böyle hediye gelse cok mutlu olurdum Yani bana düğünün yakınsa ınsallah sana cıkar o zaman hoppidi benim düğünüme kadar belki gelinlik diye bişey kalmayabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyaylali ye katılıyorum düğün zamanı epeyce sorun oluyo birsürü alışveriş fln inşallah gelinliğe ihtiyacı olan evlenmek üzere olan birine gider ,ben evlenmek üzere olsam gelinliğim böyle hediye gelse cok mutlu olurdum Yani bana düğünün yakınsa ınsallah sana cıkar o zaman hoppidi benim düğünüme kadar belki gelinlik diye bişey kalmayabilir aynı fikirdeym kazanan arkadas bize versn bi kere giyip hevesimizi alalım Şeyda inşallah düğünü yakın olan ihtiyacı olan birine cıkar bende merak ediyorum kime cıkcak