8 agustosa kadar sonuç için sabırsızlanıcaz cnm demek.
izleyici kitlenin cogunun evli olmasından dolayı belkide katılım az cnm.
katılıp bizim gibi evlenme çagındaki gençkızların şanslarını kapatmamak için katılmıyorlar bence.
kazansalar ne işlerine yaracak diye lazım olan kazansın diye.
yoksa verdiğin hediye çokk çokkk değeerli bir hediyee ama herkesin işine yaramadıgı için katılımlar az.
acaba kazanabilcek miyim çooooo ok mrk ediyorum.
birde sitede resimdeki gelinlikler 2 3bin t olmasın begendiklerimiz
1500tl ye cok az sayıda model olmasın seçim yaparken.o konuda bilgin varmı cnm resimdekilerin fiyatları ne?
canım blogta kampanya konusunda belirttiğim gibi modaevinde dikili gelinliklerden seçilecek ama sen gidip 2000 TL lik beğenirsin üstüne para ekleyip alırsın firmanın sorun çıkaracağını sanmam
o gelinliği asıl şimdi istiyorum
o gelinliği asıl şimdi istiyorum 
anaam evleniyo musunn gerçektennn
hem yüzük hem imzannn
ayyyyy

hayırlı olsn
tebrikler süslü senin adına çok sevindim, Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerimm
8 agustosa kadar sonuç için sabırsızlanıcaz cnm demek.
izleyici kitlenin cogunun evli olmasından dolayı belkide katılım az cnm.
katılıp bizim gibi evlenme çagındaki gençkızların şanslarını kapatmamak için katılmıyorlar bence.
kazansalar ne işlerine yaracak diye lazım olan kazansın diye.
yoksa verdiğin hediye çokk çokkk değeerli bir hediyee ama herkesin işine yaramadıgı için katılımlar az.
acaba kazanabilcek miyim çooooo ok mrk ediyorum.
birde sitede resimdeki gelinlikler 2 3bin t olmasın begendiklerimiz
1500tl ye cok az sayıda model olmasın seçim yaparken.o konuda bilgin varmı cnm resimdekilerin fiyatları ne?
canım blogta kampanya konusunda belirttiğim gibi modaevinde dikili gelinliklerden seçilecek ama sen gidip 2000 TL lik beğenirsin üstüne para ekleyip alırsın firmanın sorun çıkaracağını sanmam 
kampanya çok güzel çok teşekkürler inşallah sende bu gelinliği kazanırsında düğününde giyersin
tebrikler süslü senin adına çok sevindim, Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dilerimm 
teşekkür ederim

masumkedi konuyu dağıttık kusura bakma toparlayalım hemen
tebrikler süslü mutluluklar
arkadaşlar katılım için son gün bu gece bitiyor kampanya

herkese bol şanslar