0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen scoya dedim napıyon şu kızın resimlere bakıyom dedi Deşifre ettin beni yaw
geçen scoya dedim napıyon şu kızın resimlere bakıyom dedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen scoya dedim napıyon şu kızın resimlere bakıyom dedi Deşifre ettin beni yaw kusura bakma ağzımdan açtı ama dedim ben sana günaha girme boşver diye dinlemedin beni sadece kim diye bakıyordu ya tanıdık mı diye yani yanlış anlaşılmasınböyle daha iyi oldu sanırım
benim annemin babamın 100küsür arkafadı oldu.tanıdıkları kabul ediyorum.kendi listemde ismi yabancı uyruklu kişileri ortak 150 ark olmasında ragmen sildimcansu polat bu kişi kim mesela forumdan mıo kişiyide sildim ark listesi pek hayırlı kişiler değil.hepsi cıplak resimli arkadaşları.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino bende ekli değil sco ıskalamış heralde 74 kişi eklemiş forumdan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı kişinin diger profiliLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
o bende ekli değil sco ıskalamış heralde