Gönderen Konu: Lütfen herkes okusun..  (Okunma sayısı 17595 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lütfen herkes okusun..
« Yanıtla #20 : 04 Mayıs 2010, 19:16:50 »
bak daha şimdi biri beni eklemiş tek arkadaşı var oda kim biliyor musunuz :D :D :D :D :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 04 Mayıs 2010, 19:25:37 »
herkes imzasına profilinin linkini  koysun ona göre düzenleyelim isterseniz kişileri.. sömürülmek hoşuma gitmiyor çünkü

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2010, 19:28:30 »
bu konunun açılmasına bende sevindim ilk açtığım sıralar pek kimseyi tanımadığım için ortak arkadaşlardan dolayı gelen kişileri ekliyordum ama zaten beni tanıyordu onlar da
ama artık ordan gelen kişileri de eklememe kararı aldım çünkü bi sürü ortak arkadaş olmasına rağmen kimse tanımıyor bazılarını
benim de konuyla alakalı 4 ricam var
1.si gerçek adımın yazıldı olduğu faceyi eklememeniz çünkü asiyi kullanıyorum ve oraya gelenleri kabul etmiyorum (istisnalar olabilir şahsi algılamayın  onu kabul etmiş beni etmemiş gibi düşünüp de bazıları gibi selamı sabahı kesecek kadar abartmayın :( arkadaş listeme baktığınızda kabul etmeme nedenimi de anlarsınız zaten )
2.si Fake hesaplarınızı önermeyin kim olduğunuz zaten belli oluyor
3.sü Benimde gerçek arkadaşlarımı eklemezseniz sevinirim bu yüzden arkadaş listemi kapatmak zorunda kaldım
4.sü Sadece destek istemek veya destek almak için bu konuda da sıkıntı yaşamak istemiyorum
umarım yeterince net anlatabilmişimdir :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2010, 19:29:30 »
facebookta oylamalı yarışmalar başladıgından beri ekleyen cok fazlalaştı sadece oy için ekliyorlar,hiç hoş deyil  :-X

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2010, 19:34:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
facebookta oylamalı yarışmalar başladıgından beri ekleyen cok fazlalaştı sadece oy için ekliyorlar,hiç hoş deyil  :-X
oy aldıkları kadar oyda verseler gam yemiycem ama nerde 500 mesaj attım destek istemek için üstelik toplu göndermek istemedim tek tek uğraştım neredeyse  ama sadece 50 kişi beğenmiş üstelik de ne üyelik gerekiyor ne de başka bişey sadece "beğen"e basacaklar ama neyse yakında bende bi temizlik yapcam zaten
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2010, 19:36:28 »
oy aldıkları kadar oyda verseler gam yemiycem ama nerde 500 mesaj attım destek istemek için üstelik toplu göndermek istemedim tek tek uğraştım neredeyse  ama sadece 50 kişi beğenmiş üstelik de ne üyelik gerekiyor ne de başka bişey sadece "beğen"e basacaklar ama neyse yakında bende bi temizlik yapcam zaten

oy isteyenlerin çoğu geri dönüş yapmıyor zaten ,emizlik şart   ???

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 04 Mayıs 2010, 19:37:21 »
Face kullanmıyorum zaten. Ben şu profil resmine bakıyorum. Sohbet hatlarındaki bayanların resmi gibi resim koyanları reddediyorum direk :)

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 04 Mayıs 2010, 19:38:10 »
temizlik şart evet şu dermalogica bitsin herkes genel bi temizlik yapacak zaten ;D

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 04 Mayıs 2010, 19:41:17 »
temizlik şart evet şu dermalogica bitsin herkes genel bi temizlik yapacak zaten ;D
bende onu bekliyorum zaten :)
Face kullanmıyorum zaten. Ben şu profil resmine bakıyorum. Sohbet hatlarındaki bayanların resmi gibi resim koyanları reddediyorum direk :)
onları anlamıyorum zaten yaa benim listemde de var 3-5 tane o tarz resimli şahıs günahlarını da almak istemiyorum ama anlamakta zorlanıyorum
geçen scoya dedim napıyon şu kızın resimlere bakıyom dedi :D :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #29 : 04 Mayıs 2010, 19:42:47 »

geçen scoya dedim napıyon şu kızın resimlere bakıyom dedi :D :D

Deşifre ettin beni yaw ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld