Gönderen Konu: Lütfen herkes okusun..  (Okunma sayısı 17677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Lütfen herkes okusun..
« Yanıtla #50 : 05 Mayıs 2010, 10:10:17 »
Ahh arkadaşlar ah.. Ben taa ne zamandır diyorum bunu msn den olsun buradan olsun.. O Ahlaksızlar kızkardeşimden teyzemin kızına kadar eklediler  hepsinde şikayet ettim.Sonrasında çok sevdiğim arkadaşlarıma kadar davet gitti de dedim edin şikayet..

Buraya yazılan butun face kampanyalarında bu forumdakilerin profillerini çaldıllar.Taa büşra filmi kampanyası zamanında 60 uyeli bir ufak forum sayfası hayran sayısı 650 e ye çıktı hepside sahteydi.Bunuda herkes farketti.Halada sahteleriyle firmalara pazarlamaya çalışır kendini.

Peki kim aktif kampanya zamanında bizler aktifiz.E biz kampanyacıyız.Ahalaksızlar napiyor.Kampanya düzenleiycilere bakın benim listemdeki herkes sayemde katıldı diyip ekmek yemeye çalışıyor.Eziklik işte..

Ayrıca ben bunu ta ne zaman soyledim sahte facelerinizi gercek yapmak için beni kullanmayın diye bas bas bağirdim.Ama ole bir duruma geldiki kim sahte kim gercek bilemez olduk..Başına önce forumumuzun adını koyan kişiler bu şekilde ekleyip ardından ismini de değiştiriyor.Bunuda bizzat farkettim gecen hafta..

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 05 Mayıs 2010, 10:12:54 »
Tek tük şikayete değer vermiyor facebook.  Belli bir sayıya ulaşması gerekiyor. Bu sayıyı elde etmemiz lazım.

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
« Yanıtla #52 : 05 Mayıs 2010, 10:15:16 »
evet ya benim de gerek iş yerinden gerek okul arkadaşlarıma kadar eklemişler tabi ortak arkadaş ben olunca kabul ediyorlar sırf bu yüzden yeni facebook  hesabı açtım kampanya rengin diye
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #53 : 05 Mayıs 2010, 10:15:42 »
ben konuyu açanım ama şehir dışındayım bu konuyla modlar ilgilenirse memnun olurum.diazemin dediğini bende farkettim ve o acizin forum sitesinin adını görünce sildim bende arkadaşlarımdan bikaç ismi >:( bunu yapanlarda o ve ekibi bence.alıştılar sahteciliğe bu yolla aklamaya çalışıyor sanırım kendini.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #54 : 05 Mayıs 2010, 10:31:30 »
Dün bu konu açıldığında alttaki linkteki kişi beni ekledi. 1-2 Arkadası vardı. Bize nispet olsun diye bu konunun açık oldugunu görür görmez davet yollamıs ve bazıları kabul etmiş. Kimlerin kabul ettiğini arkadas listesinden görebilirsiniz. Demekki alan razı satan razı... İşin ilginç yanı bu konuya silelim, şikayet edelim yazanlarda eklemiş bu şahısı  ;D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 05 Mayıs 2010, 11:00:25 »
Dün bu konu açıldığında alttaki linkteki kişi beni ekledi. 1-2 Arkadası vardı. Bize nispet olsun diye bu konunun açık oldugunu görür görmez davet yollamıs ve bazıları kabul etmiş. Kimlerin kabul ettiğini arkadas listesinden görebilirsiniz. Demekki alan razı satan razı... İşin ilginç yanı bu konuya silelim, şikayet edelim yazanlarda eklemiş bu şahısı  ;D

farketmemişlerdir bence..bende yakalıdğım zaman şikayet ediyorum ama belli bi sayıya ulasşmadığı için bi işe yaramıyor..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #56 : 05 Mayıs 2010, 11:03:44 »
Dün bu konu açıldığında alttaki linkteki kişi beni ekledi. 1-2 Arkadası vardı. Bize nispet olsun diye bu konunun açık oldugunu görür görmez davet yollamıs ve bazıları kabul etmiş. Kimlerin kabul ettiğini arkadas listesinden görebilirsiniz. Demekki alan razı satan razı... İşin ilginç yanı bu konuya silelim, şikayet edelim yazanlarda eklemiş bu şahısı  ;D

farketmemişlerdir bence..bende yakalıdğım zaman şikayet ediyorum ama belli bi sayıya ulasşmadığı için bi işe yaramıyor..

Dün bu konu açıldıgında basladı bu kişi bizi eklemeye, nasıl farketmiyolar ya ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 05 Mayıs 2010, 11:08:05 »
yahu belki unutkandır :) belki dalgındır.. ;D

bu yazıları okuduktan sonra hala silmiyorlarsa o zaman razılarmış demekki deriz..ama bence bu işe başka bir çare bulmak gerekli..belkide  destek için facebook kabul bölümü diye bi bölüm açılmalı..forumdakileri kişileri eklemek isteyenler oraya yazmalı..ne bilim işte aklıma şu saate pek parlak fikir gelmiyor ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #58 : 05 Mayıs 2010, 11:11:40 »
yahu belki unutkandır :) belki dalgındır.. ;D

bu yazıları okuduktan sonra hala silmiyorlarsa o zaman razılarmış demekki deriz..ama bence bu işe başka bir çare bulmak gerekli..belkide  destek için facebook kabul bölümü diye bi bölüm açılmalı..forumdakileri kişileri eklemek isteyenler oraya yazmalı..ne bilim işte aklıma şu saate pek parlak fikir gelmiyor ;D

Mantıklı. Demekki kafan iyi çalışıyo bu saatte  ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #59 : 05 Mayıs 2010, 11:11:50 »
abah okelediydim bende..Dediğim gibi ole bir hal aldı ki kimdir nedir necidir bilinmez oldular..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...