Ahh arkadaşlar ah.. Ben taa ne zamandır diyorum bunu msn den olsun buradan olsun.. O Ahlaksızlar kızkardeşimden teyzemin kızına kadar eklediler hepsinde şikayet ettim.Sonrasında çok sevdiğim arkadaşlarıma kadar davet gitti de dedim edin şikayet..
Buraya yazılan butun face kampanyalarında bu forumdakilerin profillerini çaldıllar.Taa büşra filmi kampanyası zamanında 60 uyeli bir ufak forum sayfası hayran sayısı 650 e ye çıktı hepside sahteydi.Bunuda herkes farketti.Halada sahteleriyle firmalara pazarlamaya çalışır kendini.
Peki kim aktif kampanya zamanında bizler aktifiz.E biz kampanyacıyız.Ahalaksızlar napiyor.Kampanya düzenleiycilere bakın benim listemdeki herkes sayemde katıldı diyip ekmek yemeye çalışıyor.Eziklik işte..
Ayrıca ben bunu ta ne zaman soyledim sahte facelerinizi gercek yapmak için beni kullanmayın diye bas bas bağirdim.Ama ole bir duruma geldiki kim sahte kim gercek bilemez olduk..Başına önce forumumuzun adını koyan kişiler bu şekilde ekleyip ardından ismini de değiştiriyor.Bunuda bizzat farkettim gecen hafta..