Arkadaşlar umarım aranizda bilgisayardan anlayan vardir . Laptopuma oyun yükledim.Oyunu sorunsuz oynuyorum fakat oyunu kapatip çıktığımda bilgisayar kasmaya devam ediyor.Görev yöneticisine girdigimde rundll32.exe adli dosya bilgisayarimi acayip kasiyor ve bu dosyadan 2 tane çalişiyor.bu dosyayi sonlandirdiğimda kasma bitiyor.Bunun sebebi ne acaba?
Oyun bozuk demekki. 
Hepsimi bozuk 5 oyundada aynisini yapiyor
ben pek anlamam ama az çok bildiğime göre oynadığın oyunlar çalışırken rundll32 i yi kullanarak çalışıyorsa ki öyledir heralde, kasması normal..bence sorun senin bilgisayarının performansında..ekran kartında da olabilir tabi

öff bilmemek ne kötü bişey
eski maiknemde NVIDIA kullanırken bende de aynısı oluyordu..ATI de hiç sorun yaşamadım ama bu seferde makinem çok dandik

olay bunlarda heralde..
Kullandigim laptopun performansi yüksek performansla alakali bi sorun degil bence sadece bu dosyanin oyunu kapattigimdada çalişiyor olmasi:)
Oyun bozuk demekki. 
Hepsimi bozuk 5 oyundada aynisini yapiyor 
Hee
Bence sistemin çalışması gerektiği gibi çalışmıyor,bütünb oyunlarda yapıyorsa..Scan et derim bi makinanı en basitinden bir virüs de neden olabilir bu soruna,sisteminden de kaynaklanabilir..Baktın olmuyor bas gitsin formatı.