Nasıl bu kadar dolmuşunuz anlamadım
siteyide hiç okumadınız galiba arkadaşlarını üye yap diyor onların oynayıp oynamamasıyla ilgili hiç bir şart yok ,haksız kazancı en az sizin kadar biliyorum... haketmiyorsam kazanmayım. helal ile haramı ayırt edebiliyorum
bülenti tanımıyorum tanımak isterim bu balı hileden mi getiyor sormak isterim
hem başta hile yaptım diyon şimdide haktan hukutan bahsediyon
buraya üye yaptığın arkadaşların mail adreslerini gönder site yönetimi incelesin bakalım ilgili mail adreslerinden kayıttan sonraki login olunup oynanmamış mı ? helal ile haramı herkes ayırır ama kendine güveniyorsan ver bilgileri efes e soralım bakalım fake mail mi almışsın kontrol edelim artı buradkai herkes 7/24 oyunla ilgileniyorken senin aldığın puanın bu kadar yüksek olmasını nasıl açıklıyorsun
beyondparadise arkadaşın dediği doğru helal ile haramı biliyorum diyorsun başta hile yaptım diyorsun nasıl oluyor bu iş ilk başta şeytan sonra allah mı diyorsun ?
aloneboy_34 Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin şunlarada yolla kardeş ilk 50 ye girebilirsin umarım
e-kartlı yolla o zaman
tamam gönderiomda bu forum karışlmış okurken geç farkettim
MİNE , BEN BASINDAN BERİ OYNUORUM....TAKVİM BİLE KAZANAMADIM. İLK ZAMANLARDAKİ GERZEKCE HİLELERİ YAPANLAR( OYUNUN 2. DAKİKASI TOMBALA YAPMAK GİBİ) VE OYUNUN OYNANMASI KISMEN DUZELDİ SON ZAMANLARDA...SENİ BİR KERE BİLE TOMBALA LİSTESİ OLSUN, ÇİNKO LİSTESİ OLSUN GÖRMEDİM...SIRALAMADAKİ O 12000 KÜSÜRLERE GİDEN PUANI DA, DİYORSAN DAVET ETTİM. ALDIM...HELAL OLSUN...
AMA 12.000 PUAN DAVETLE GELİR Mİ, GELMEZ Mİ, EFES BUNU YER Mİ BİLEMEYİZ...
BÜLENT ÜSTBA KİŞİSİ ŞİMDİYE KADAR 1 DÜZİNE TSHİRT, 3 -4 DE BUZDOLABI ALMIŞTIR, FAZLASI VARDIR, AZI YOKTUR...
ŞİMDİ ORTALAMA HERGÜN 400 KİŞİ OYNUYOR DE...BU KİŞİLER HERGÜN İLK 5 DE...
ŞİMDİ AKIL VAR MANTIK VAR....NEYE İNANALIM BİZ?
sizin bildikleriniz ve fazlasını site yönetimide biliyor kararı vericeklerdir...
bu arada tuba mineyi geçmiş, bikaç davet daha yolla baride geç onu tekrar
ya ama ben deminki davetlerden puan kazanamadımmm

neden sen kaydettinmi yoksa edecekmisin??
bu arada tuba mineyi geçmiş, bikaç davet daha yolla baride geç onu tekrar

peki ilk 3 teki kişileri kaç gündür görüyorsunuz oyunda c3ce kazanıyor arada listeye giriyor ben o 2 oyuncudanda daha önce yarışmaya başladım ve skoru görüyorsunuz ben hile yaptıysam ilk 3 tekilerde hile yapmıştır