0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya mine bişey sorcam deminden beri arkadaşlara davet gönderiyorum kayıt oluyolar puan yok nedeni ne sen bilirsin davet ettiğin için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya mine bişey sorcam deminden beri arkadaşlara davet gönderiyorum kayıt oluyolar puan yok nedeni ne sen bilirsin davet ettiğin için bilmiyorum bide normal üye yapmayı deneyin site çok dandik.. en az 10 tombala oyununa giremedim açılmıyordu sayfa bir türlü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya mine bişey sorcam deminden beri arkadaşlara davet gönderiyorum kayıt oluyolar puan yok nedeni ne sen bilirsin davet ettiğin için bilmiyorum bide normal üye yapmayı deneyin site çok dandik.. en az 10 tombala oyununa giremedim açılmıyordu sayfa bir türlünormal üye derken
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya mine bişey sorcam deminden beri arkadaşlara davet gönderiyorum kayıt oluyolar puan yok nedeni ne sen bilirsin davet ettiğin için bilmiyorum bide normal üye yapmayı deneyin site çok dandik.. en az 10 tombala oyununa giremedim açılmıyordu sayfa bir türlünormal üye derkentonlakazan oyununa davet et
mine davet ettiğin mailleri gönderir misin efes e yazalım logları incelesinler