Gönderen Konu: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2  (Okunma sayısı 104861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
« Yanıtla #440 : 06 Ocak 2009, 21:45:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ama uzatılması bana hic yaramadı ilk 50 de değilim bugün arkadaşları davet etcem mecburen

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bunlarada davet yap

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #441 : 06 Ocak 2009, 21:54:37 »
Evet arkadaşlar forumlarda gezerken sizin konuya rastladım iyikide rastlamışım MİNE UÇAR ( uçamaz - uçmalı - uçamazsa...  :) )   iyice anmışsınız beni herkez tabiyki puanlarımı merak ediyor. Puanlarımın % 80 i arkadaş davet etmekten geçiyor... ( e-kartılı davet yapıyorum üye olan her kişi başına 40 puan veriyorlar ) ilk oyuna başladığımda itiraf ediyorum hile yaptım 1 kere ve moderatör tarafından uyarılıp ilk 50 listesinden düşürüldüm ve bir daha hile yaparsam spuanımın sıfırlanacağı söylendi... şimdiki puanların tamamı gerçektir daha önceden neden bu tür kampanyalara katılmadın derseniz bu benim katıldığım ilk büyük kampanya ve devamı gelecek eyer hile yapmış olsaydım çoktan siteden ban yemiştim ( gerçek hileleri burda herkez görmüş benimde gördüğüm gibi ) hakeden kazansın diyorum başka sorularınız ?

Öncelikle mine olduğun hiç inandırcı diil öyle olsa bile hile yapmayı nasıl mideniz kaldırıyor arkadaş
oyunu açıp en basitinden C....t Engine yi çalıştırsam kapak koymadan tombala yapardım bu forumda tam 28 arkadaşım var onlarada bunu gösterirdim siz anca avucunuzu yalardınız ama benim midem kaldırmadı
hiç hile yapmadım diyosan fake mail alıp davet yaptın yani bizde oynadık bu oyunu neyin ne kadar puan olduğunu biliyoruz.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #442 : 06 Ocak 2009, 21:58:38 »
ama uzatılması bana hic yaramadı ilk 50 de değilim bugün arkadaşları davet etcem mecburen

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bunlarada davet yap
şimdi gördüm yapıyorum
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #443 : 06 Ocak 2009, 22:01:18 »
doğru mine olduğumu sana inandıramam. Bahsettiğin programı biliyorsun ama içeriğini bilmiyorsun kardeş sadece BİRAVER kısmında işe yaradığını bilmen gerekli istediğin kişiye göstermekle serbestsin ilk başta sadece ilk 50 ye girmek için yaptım sonra listeden düştüm ve normal olarak devam ettim ( üstelik engineyi kullansam hep tombala yapardım kimsede gıkını çıkaramazdı şimdiye kadar 2 tane takvim 1 tane t - shirt kazandım ) üstelik fake mail açmakla uğraşıcağına sana daha kısa bir yol önereyim bilirsin topluca mailler dolaşır msnlerde ve o maillerden bol bol bana geliyor hepsine üyelik teklifi ve ikna edici bir mesaj atıveriyorsun üye oluveriyorlar olay bu kadar basit !!

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #444 : 06 Ocak 2009, 22:02:46 »
ben aloney yazman süper 6 tane davet geldi :D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #445 : 06 Ocak 2009, 22:02:51 »
beyondparadise gönderdim davetleri maillerinden girip ismi falan değiştirmeden kaydolman gerekiyor teşekkürler ayrıca  ;)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #446 : 06 Ocak 2009, 22:03:32 »
ben aloney yazman süper 6 tane davet geldi :D
;D;D baktı ünlü üye 6 tane gönderdi ;D ya göndermedi bende habire göndere bastım  ;D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #447 : 06 Ocak 2009, 22:05:18 »
mine hanım gerçekten uçuyormusunuzz  :P ;D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #448 : 06 Ocak 2009, 22:06:34 »
ben şimdiden tebrik ederim sizi  ;)

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #449 : 06 Ocak 2009, 22:12:06 »
gerçekten hile yapmadığını söylüyorsan bugüne kadar gönderdiğin ekartlı davetleri hangi gün mail attın bana inandırcı gelmiyor ne yani bri tek senin ve ikinci sıradakinin davetleri çok da etkili olup en yakın rakibinle arayı 2000 puandan fazla açtın artı moderatör hile yaptığını tespit ediyorsa neden puanını sıfırlamıyorda ilk 50 den düşürüyor bana inandırıcı gelmiyor zaten sistem adam gibi olsaydı şanslı olan kazanırdı bu tür kampanyalarda yok arkadaşını davet et yok reklam yap işin içine girince hilekarlık ya da kurnazlıklar öne çıkıyor aradaki 2000 puan 40 a böldüğünde 500 kişi ediyor sırf puan farkı hiçbir online oyunda 700 üzerine çıktığını hatırlamıyorum zaten çıktığında sistem çöktü ne yani arkadaşlar senin desteklemek için gelip sonra oyuna girmediler mi sen buna inanıyor musun