Gönderen Konu: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2  (Okunma sayısı 104822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
« Yanıtla #450 : 06 Ocak 2009, 22:12:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
doğru mine olduğumu sana inandıramam. Bahsettiğin programı biliyorsun ama içeriğini bilmiyorsun kardeş sadece BİRAVER kısmında işe yaradığını bilmen gerekli istediğin kişiye göstermekle serbestsin ilk başta sadece ilk 50 ye girmek için yaptım sonra listeden düştüm ve normal olarak devam ettim ( üstelik engineyi kullansam hep tombala yapardım kimsede gıkını çıkaramazdı şimdiye kadar 2 tane takvim 1 tane t - shirt kazandım ) üstelik fake mail açmakla uğraşıcağına sana daha kısa bir yol önereyim bilirsin topluca mailler dolaşır msnlerde ve o maillerden bol bol bana geliyor hepsine üyelik teklifi ve ikna edici bir mesaj atıveriyorsun üye oluveriyorlar olay bu kadar basit !!

ahahhaha programın içeriğini bilmiyecek  olsam tek atışta programın adını bilemezdim dimi bence sen eski sürüm kullanıyorsun ;D

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #451 : 06 Ocak 2009, 22:12:46 »
ya bırak mine uçar mısın uçamaz mısın şurda vıdıvıdılanma.. burda bir sürü arkadaş sırf oyunu adam akıllı oynayabilmek için hediyelerin bile kaldırılmasını istediler sizin gibi üçkağıtcılar yüzünden güzel bi oyunu burunlarından getirdin ben inat etmedim ve oyunu en başından bıraktım ama oynayan bir sürü arkadaşın hakkına yedin bunu hesabı ağır olacak. şu kadarını söyleyeyim hileyle hurdayla oyunu oynayıp bu puanlara ulaaşdıysan ve en ufak bir çöp bile kazanırsan o hediye senin burnundan gelecektir bunuda unutma

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #452 : 06 Ocak 2009, 22:13:39 »
Davetleri e kartlı göndersen daha çok puan veriyodu neyse tamamdır

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #453 : 06 Ocak 2009, 22:15:09 »
aloneboy_34 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şunlarada yolla kardeş ilk 50 ye girebilirsin umarım
e-kartlı yolla o zaman

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #454 : 06 Ocak 2009, 22:17:11 »
aloneboy_34 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şunlarada yolla kardeş ilk 50 ye girebilirsin umarım
e-kartlı yolla o zaman

o resim albümü varya ordaki resimlere gir onlarda davet yolla o zaman 45 veriyor

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #455 : 06 Ocak 2009, 22:18:09 »
aaa mine bizim foruma gelmiş ...şok şok şok...
kulaklarını epeyi bi çınlattık senin mine...

bülent üstba yı tanıyor musun mine? akraban, ahbabın olabilir mi acaba, tamamen merak.... ::)

Çevrimdışı furi

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #456 : 06 Ocak 2009, 22:20:20 »
Nasıl bu kadar dolmuşunuz anlamadım  ??? siteyide hiç okumadınız galiba arkadaşlarını üye yap diyor onların oynayıp oynamamasıyla ilgili hiç bir şart yok ,haksız kazancı en az sizin kadar biliyorum... haketmiyorsam kazanmayım. helal ile haramı ayırt edebiliyorum

bülenti tanımıyorum tanımak isterim bu balı hileden mi getiyor sormak isterim

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #457 : 06 Ocak 2009, 22:21:12 »
Dün gece las vegası izliodum cnbc de.Tombalayı işlediler.Kadın cağız tombala yapınca kalpten gitti.

Harbiden kalpten götürcek kadar varmış bu tombala  ;D
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #458 : 06 Ocak 2009, 22:22:07 »
Nasıl bu kadar dolmuşunuz anlamadım  ??? siteyide hiç okumadınız galiba arkadaşlarını üye yap diyor onların oynayıp oynamamasıyla ilgili hiç bir şart yok ,haksız kazancı en az sizin kadar biliyorum... haketmiyorsam kazanmayım. helal ile haramı ayırt edebiliyorum

o zaman konuşmanın da gereği yok

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #459 : 06 Ocak 2009, 22:23:52 »
Dün gece las vegası izliodum cnbc de.Tombalayı işlediler.Kadın cağız tombala yapınca kalpten gitti.

Harbiden kalpten götürcek kadar varmış bu tombala  ;D
Ben nasıl oynandığını bile bilmiyodum bu yarışma çıkınca öğrendim ama sonra heves bırakmadılar keşke adam gibi bir firma düzenleseydi şu oyunu