0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayımKapıyla ne alakası var yaa Kapıda 20 saniye beklesin sen alabiliyosan al Bence sen kapıyı bahane ediyosun
saat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yyaben istediğim ürünü açıp onun sayfasını yeniliyorum. mantıklı aslında sayfada ürün çok olunca hemen yenileyemiyor bide senin istediğin ürün açılıo ama diğeri açılmadan sipariş veremiyorsun zaman geçiyo..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yyaben istediğim ürünü açıp onun sayfasını yeniliyorum.
lütfen alan arkadaslardan biri yanıtlasın normal hediyeler sayfasınımı yenile yapıoyorsunuz yada tek bi ürünü hedef alıp detay kısmından acarak yenilemi yapıyorsunuz oluo ya alınmıo 5 tanyei gördüm ürün yok diyo yeniliyorum 4 tane görüorum önceden alıodum şimdi alamıyorum ağlıcam artık yya
bosuna ugrasmayın hedıyeler yıne bızde 3 ruj ve 2 parfüm aldık Allah avondan razı olsunbiri böyle yazmıss avonun sayfasına
ben 2 ürün seçip sayfasını ayrı sekmede açıyorum..önce ilk almak istediğim ürüne bakıyorum olmazsa diğeri bugün öyle oldu meselaruj almak istedim olmadı, gece kreminin sayfası açıktı onu aldım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat tam 14:00 oldu stok yenilendi kapı çaldı iyimi hala şoktayımKapıyla ne alakası var yaa Kapıda 20 saniye beklesin sen alabiliyosan al Bence sen kapıyı bahane ediyosun sen aldın mı wishini