haklısın ama ben daha sitedekilere bile veremedim tam olarak
arkadaşlar bende üyeyim o siteye imzamda linkler mevcut 3 tane itirafım var buradaki arkadaşların bazılar ile paslaştık

diğer arkadaşlarla da oy alış verişi yaparız böyle bir imkan verdiğiniz için sonsuz tşkler...
arkadaşlar bende üyeyim o siteye imzamda linkler mevcut 3 tane itirafım var buradaki arkadaşların bazılar ile paslaştık
diğer arkadaşlarla da oy alış verişi yaparız böyle bir imkan verdiğiniz için sonsuz tşkler...
İmzandakilere verdim aynı şekilde 2 oy isterim ona göre
bazı arakdaslar oy vermeme rağmen öm atmama rağmen geri dönüş bile yapmıyolar
hiç itirafı olmayan onlarca kişide top 10 dakileri oylamış..buda başka bir ironi...
hiç itirafı olmayan onlarca kişide top 10 dakileri oylamış..buda başka bir ironi...
top 10 daki arkadaşlar oy topluyorlar normal yani bu durum.
arkadaşlar hepinizi oyladım bana da destek olurmusunuz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
liste güncelleniyormu arkadaşlar
Liste güncellenir tabi sende yazılırsında, forumdan kimin fake'sin acaba merak ettim.
İki günde 50 msj attın 51. mesajında buraya arko linkini yazdın. Ne oldu 50 den sonra kaal mı geldide mesaj göndermiyorsun.
Bu durumu bende farkettim. Arkadas hep ziyaretci olarak forumda gezinirken, birden forum içi destekleşmemizi gördü sonra üye oldu, çogu mesajı tebrikler,teşekkürler içerikli.. Fake deil ama baya uyanık bi arkadasımız
100 yakın kişi 60 puanının üstünde önemli olan bunlardan ne kadarı forumdakiler ayrıca kurtlar vadisi itirafını yapan kişi oy veriyor sanırım oy almak için açıkçası banada vermiş sağolsun ama oy moy yok ona