Gönderen Konu: Arko Katılımcıları  (Okunma sayısı 91144 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
Ynt: Arko Katılımcıları
« Yanıtla #120 : 02 Şubat 2010, 13:47:39 »
lissteden oylamayı unuttum arkadaş varsa özelden mesaj atarsa hemen oylıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 02 Şubat 2010, 13:51:37 »
100 ün içine benide alın..akşam oylamayanlara dönücem .şimdi kaçtım..

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 02 Şubat 2010, 14:02:27 »
üşenmedim tek tek kontrol ettım oy vermeyenlere öm attım kusura bakmasınlar. iletişim kurun dedıgınız ıcın yazdım. :-[
:)

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #123 : 02 Şubat 2010, 15:30:42 »
bazılarının oyları silinmiş evet.ya bide benim tanımadığım isimler bana oy vermiş acaba bizdenmi onlar ??? birde listede bana oy vermeyenler var bazılarına ben verdiğim halde.bende bazı isimlere vermedim bana vermemişler.haylazbenli mesela hiçbir yarışmada oy vermeyip hep oy aldığı üzere yine vermemiş.bende güvenemediğimden vermedim oy. :-\

haylazbenliye msjda attım ama halen bana oy vermedi vermezse ona bida oy yok benden

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #124 : 02 Şubat 2010, 15:37:01 »
benimde gözden kaçırdıklarım olabilir listeden tek tek oy verdim ama vermediğim varsa ulaşsın özel msj ile  ;)

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #125 : 02 Şubat 2010, 16:15:12 »
Arkadaşlar bu kampanyaya yönelik gelen özel mesajlardan dolayı bu kampanya beni biraz sıktı. Şu anda 83 destek almışım. Bana destek veren herkese mutlaka desteğimi vereceğim ama bunu 50, 100, 150... destekte bir yapacağım. Destekleyenleri bul listesinin alfabetik olması bana bu kararı aldırttı. Oldu da 83'te kaldım, artmıyor. Kampanya 31 Mart'ta biteceği için endişeniz olmasın. Mutlaka destek dönüşüm olacak. Özel mesajlarınıza cevap yazmaz isem yanlış anlamayın sakın.

Herkese bol şanslar.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #126 : 02 Şubat 2010, 16:17:15 »
Arkadaşlar bu kampanyaya yönelik gelen özel mesajlardan dolayı bu kampanya beni biraz sıktı. Şu anda 83 destek almışım. Bana destek veren herkese mutlaka desteğimi vereceğim ama bunu 50, 100, 150... destekte bir yapacağım. Destekleyenleri bul listesinin alfabetik olması bana bu kararı aldırttı. Oldu da 83'te kaldım, artmıyor. Kampanya 31 Mart'ta biteceği için endişeniz olmasın. Mutlaka destek dönüşüm olacak. Özel mesajlarınıza cevap yazmaz isem yanlış anlamayın sakın.

Herkese bol şanslar.

Forumda zaten bu yarışmaya katılan en fazla 85-90 kişi var. o gördügün 100 puanlarda olanlar kendi çevresinden buluyo  ;) 83 puanda olman normal. Sonucta burda 150-200 kişi yok
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #127 : 02 Şubat 2010, 16:21:05 »
unuttuğum kişilere oylarını verdim daha unuttuğum kişi varsa özelden mesaj atarsa oyunu verebilirim

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 02 Şubat 2010, 16:33:58 »
haylaz kimseye vermiyor o zaman bendede durum aynı, bana vermeyenleri ifşa ederim :)tespit ettim özel msj attım 2 yada 3 ü verdi diğerleride görür birkaç güne...  :)
...

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 02 Şubat 2010, 16:40:27 »
iyide buna hergün oy verilmiyormuydu ben bi mertatli bide ibrahimc73 linkiyle oy verdim
hergün veriliyo zannediyorum