Gönderen Konu: Arko Katılımcıları  (Okunma sayısı 91036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arko Katılımcıları
« Yanıtla #130 : 02 Şubat 2010, 16:50:11 »
pek vaktim yok bugün,o nedenle yeni eklenenlere oy vermemis olabilirim,aksama eve gidince baştan kontrol edicem,ama listede olupta bana oy vermeyen birsürü kişi var hala!

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #131 : 02 Şubat 2010, 17:10:53 »
Sırrım yeni onaylanmış.
Tüm listeye oy verdim benide unutmayın...

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #132 : 02 Şubat 2010, 17:18:48 »
oyunu verdim pink ;)
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı Lasido

• Deneyimli Kampanyacı
    • Kampanya Sepeti
« Yanıtla #133 : 02 Şubat 2010, 17:25:47 »
pink ve  listeye yeni  eklenenlere oyunu verdim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #134 : 02 Şubat 2010, 17:32:54 »
Bende sadece bana verenlere verdim oyumu eğer oy istiyosanız desteklemeniz lazım arkadaşlar... :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #135 : 02 Şubat 2010, 17:34:04 »
pink senıde oyladım  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #136 : 02 Şubat 2010, 17:54:43 »
Pink'ede oyumu verdim listeyi defalarca kontrol ettim ama oylamadığım arkadaş varsa özelden link atsın lütfen...

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #137 : 02 Şubat 2010, 18:08:48 »
Arkadaşlar şu oylama konusunda çok acele etmeyelim bence. Yani ben bi yanlış anlama olmasın falan diye hergün kontrol ediyorum ama alfabetik sıralama olunca her defasında 70-80 kişiye göz gezdirmek gerekio ve illaki gözden kaçanlar oluyo.Kaldı ki meşgul olan hergün bakamayan arkadaşlar da var ya da topluca oylama yapmayı düşünen.Bu konuda biraz anlayışlı olalım Yarışma süresi de uzun zaten bence şu verdi bu vermedi konusunu yarışma sonlarına doğru konuşmak daha mantıklı  :) Hem o zaman gözden kaçanlar vermeyenlere mesaj atar ve haberdar edildiği halde oy vermeyip sadece destek toplayanlar hakkında da tabiki bi yaptırım uygulanır ;)  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
« Yanıtla #138 : 02 Şubat 2010, 20:44:28 »
Arkadaşlar silinen oylar bana göre ipden.bn şuan ben dün gece itibari ile 129oy ile kapatmştım..oylar geri çekilince 14 tane gitti..e bn üye yaptıım kaç kişi war onların sadece 14tanesi sır yazmadı gerisi yazdı gibi bi teori war yani..bn milleti zor üye ediyorm bide oturup sır yazan kmse yok yani.

bana görede ip den olablr ama tam emin deilim neyse tekrar yaptk oyları..ilk 3ü zorlamya devam.

ve şey dicektim okduum mesjlara göre sanırsam sıralama alfabeye göre yapılıo.onlarca link arasına 1-2 tane sıkıştırılıo bunu aramak zor oluo yani modlar nie yenileri alta koymadı tamda çözemedm neyse hak geçmesin die sıralama yaptılar galba..karşmak olmaz işlerine..herkese bol şans =)
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #139 : 02 Şubat 2010, 21:51:16 »
Arkadaşlar silinen oylar bana göre ipden.bn şuan ben dün gece itibari ile 129oy ile kapatmştım..oylar geri çekilince 14 tane gitti..e bn üye yaptıım kaç kişi war onların sadece 14tanesi sır yazmadı gerisi yazdı gibi bi teori war yani..bn milleti zor üye ediyorm bide oturup sır yazan kmse yok yani.

bana görede ip den olablr ama tam emin deilim neyse tekrar yaptk oyları..ilk 3ü zorlamya devam.

ve şey dicektim okduum mesjlara göre sanırsam sıralama alfabeye göre yapılıo.onlarca link arasına 1-2 tane sıkıştırılıo bunu aramak zor oluo yani modlar nie yenileri alta koymadı tamda çözemedm neyse hak geçmesin die sıralama yaptılar galba..karşmak olmaz işlerine..herkese bol şans =)

kesin yarın yine oyları silerler :))