0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya neden silindiği tam olarak açık ve net deilki teoriler war..Neden silindi, çünkü kurtlar vadisi itirafıyla dün 1. sırada yer alan yarışmacı, yarattıgı sahte hesaplarla, şikayet unsuru oldu.. Şikayeti alan arko yetkilileri o yarışmacıyı incelemek yerine işin daha kolayına kaçıp sır yazmayan bütün kullanıcıları sildi Olay bundan ibarettirkesin bilginiz war mı _?Kesin bilgi Bana oy veren bir kişi silinmemiş ve itirafı yok.Yani Kesin Bilgii yanlış bilgi oluyor malesef.Ayrıca Sco. Oy alabilirmiyim vermemişsinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya neden silindiği tam olarak açık ve net deilki teoriler war..Neden silindi, çünkü kurtlar vadisi itirafıyla dün 1. sırada yer alan yarışmacı, yarattıgı sahte hesaplarla, şikayet unsuru oldu.. Şikayeti alan arko yetkilileri o yarışmacıyı incelemek yerine işin daha kolayına kaçıp sır yazmayan bütün kullanıcıları sildi Olay bundan ibarettirkesin bilginiz war mı _?Kesin bilgi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya neden silindiği tam olarak açık ve net deilki teoriler war..Neden silindi, çünkü kurtlar vadisi itirafıyla dün 1. sırada yer alan yarışmacı, yarattıgı sahte hesaplarla, şikayet unsuru oldu.. Şikayeti alan arko yetkilileri o yarışmacıyı incelemek yerine işin daha kolayına kaçıp sır yazmayan bütün kullanıcıları sildi Olay bundan ibarettirkesin bilginiz war mı _?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya neden silindiği tam olarak açık ve net deilki teoriler war..Neden silindi, çünkü kurtlar vadisi itirafıyla dün 1. sırada yer alan yarışmacı, yarattıgı sahte hesaplarla, şikayet unsuru oldu.. Şikayeti alan arko yetkilileri o yarışmacıyı incelemek yerine işin daha kolayına kaçıp sır yazmayan bütün kullanıcıları sildi Olay bundan ibarettir
ya neden silindiği tam olarak açık ve net deilki teoriler war..
Teşekkürler Beyondparedise:)Beni şuan destekleyenlerin hepsine oyumu verdim diğerlerinede vericem inşallah teşekkürler ben yeni katıldım arkadaşlar listeye yeni eklendim benide oylamayı unutmayın please:)