0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)ya ben neden sana oy veremıyorum verdımmı acaba daha once
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)ya ben neden sana oy veremıyorum verdımmı acaba daha once bende oy istiyorum gülçin hanım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)ya ben neden sana oy veremıyorum verdımmı acaba daha once yok canım vermemişsin.iki kere oy ver butonuna tıkmaman gerekiyo.o el işareti kırmızı olcak o zaman oy verdin demektir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)ya ben neden sana oy veremıyorum verdımmı acaba daha once yok canım vermemişsin.iki kere oy ver butonuna tıkmaman gerekiyo.o el işareti kırmızı olcak o zaman oy verdin demektirdaha once oy verdınız dedı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar desteklerınızı beklıyorumgülçinn destekledim.sende beni unutma.ordada turuncu993 üm:)ya ben neden sana oy veremıyorum verdımmı acaba daha once yok canım vermemişsin.iki kere oy ver butonuna tıkmaman gerekiyo.o el işareti kırmızı olcak o zaman oy verdin demektirdaha once oy verdınız dedı he tamam o zaman vermişsin demekki teşekkürler
tesekkurlerr aynen oy vermedıklerım özel mesajla ulaşsın bana