Gönderen Konu: CarrefourSA Süper Boy Lay’s Vespa Kazanma Şansı (02.09.2016 - 14.09.2016)  (Okunma sayısı 13273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Bu işin iyice suyu çıktı.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
guvenmedıgınız cekılıse neden katılıyorsunuz? Vallahı cok merak edıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.

Sanırım kampanya katılım koşullarını okumadan yorum yapıyorsunuz!.. 2 Aydan beri özellikle carrefoursa ve diğer firmaların kampanyalarında bu tür haksız kupon ve şifre temin edenlere ciddi bir önlem alındı!.. Koşulları iyi okursanız Fiş no ve fatura noyu ve fiş-fatura tarihlerini girme zorunluluğu var! Yani fiş nonuzu ve tarihinizden fazla şifre girdiğinizde girdiğiniz isme bir hediye çıktığında evraklarınızı ajansa ulaştıktan sonra ilk başta o tarih ve fiş numarasıylan isminize kaç adet katılım yapıldığına bakılıyor, sonrasında ajansa ibraz ettiğiniz o fişinize bakıyorlar ajansa gönderdiğiniz fiş no ve fişte yazan tarih uyuşmuyor yada fişinizde ki ürünler gönderdiğiniz şifreleri karşılamıyorsa hediye direk yedeğe geçiyor!!!
Öyle bir şey sözkonusu bile değil, Carrefoursadan veya başka kampanyalardan bu tarz fiş no isteyen katılımlardan kazandığımda benden herhangi bir fiş istediler. Bizimkilerin adına da katıldığımda kimin adına hangi fiş ile katıldığımı bilmeden sonrasında kazandığımda firmaya herhangi bir fiş gönderiyorum ve hiç bir sorun olmadan ödülüm teslim ediliyor.

pmk

• Ziyaretçi
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.

Sanırım kampanya katılım koşullarını okumadan yorum yapıyorsunuz!.. 2 Aydan beri özellikle carrefoursa ve diğer firmaların kampanyalarında bu tür haksız kupon ve şifre temin edenlere ciddi bir önlem alındı!.. Koşulları iyi okursanız Fiş no ve fatura noyu ve fiş-fatura tarihlerini girme zorunluluğu var! Yani fiş nonuzu ve tarihinizden fazla şifre girdiğinizde girdiğiniz isme bir hediye çıktığında evraklarınızı ajansa ulaştıktan sonra ilk başta o tarih ve fiş numarasıylan isminize kaç adet katılım yapıldığına bakılıyor, sonrasında ajansa ibraz ettiğiniz o fişinize bakıyorlar ajansa gönderdiğiniz fiş no ve fişte yazan tarih uyuşmuyor yada fişinizde ki ürünler gönderdiğiniz şifreleri karşılamıyorsa hediye direk yedeğe geçiyor!!!
Öyle bir şey sözkonusu bile değil, Carrefoursadan veya başka kampanyalardan bu tarz fiş no isteyen katılımlardan kazandığımda benden herhangi bir fiş istediler. Bizimkilerin adına da katıldığımda kimin adına hangi fiş ile katıldığımı bilmeden sonrasında kazandığımda firmaya herhangi bir fiş gönderiyorum ve hiç bir sorun olmadan ödülüm teslim ediliyor.

Şuan U2 yada Hedef tanıtımadan kazanıp, dediğin gibi bi yolla o zaman hediyeni alıp alamıyacağını anlarsın!

pmk

• Ziyaretçi
Fiş no tarih no kuralı 2 Aylık yeni gelen bir kural, daha önce hiç bir kampanyada böyle bir kural yoktu! Ve fazladan kupon alanlar hediye kazansa dahi fişlerini doğru bir şekilde ibraz edemezlerse asla hediyelerini alamazlar!
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 12:54:40 Gönderen: pmk »

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
şifre kartı bulamayanlar üzülmesin ::) zoraki buldum, internet adresinden yolladım ve sonuç Hatalı promosyon kodu. Lütfen şifrenizi kontrol edin. sms le yollayan oldu mu? boşa 65 kuruştanda olmayalım ::)

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı

Şuan U2 yada Hedef tanıtımadan kazanıp, dediğin gibi bi yolla o zaman hediyeni alıp alamıyacağını anlarsın!
Zaten bende şuan, bu tarz fiş no isteyen kampanyalardan kazandığımdan bahsettim, ne yazdığımı bir daha iyice okuyup anlarsın.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Teşekkürler perishan emeğiniz için, moderatör olmak da bunu gerektirir. yada bu yüzden moderatörsünüz.
Ben tepkimi balca arkadaşın dediği gibi gösteriyorum. Ürün almıyorum, ürün almamak çekilişe katılmamak da tepkidir. Neticede sen alma , o almasın ne olacak. Sürekli tatillere giden, arabaları kazanan bu arkadaşların da sponsoru olmayacağız.
Arabayı, tatili hediye eden Hayat Kimya, Unilever, P&G Carrefour'da düzenlediği çekilişten zarar edince, "ya arkadaş çekiliş yapıyoruz da arabanın, tatilin parasını çıkaramıyoruz" dediğinde dank edecekler. Burada tartışacak bir durum yok, sistemin bu açığından faydalanan kupon araklayan düzenbazlar çetesi (çok ürün alıp da hakkıyla katılanları kastetmiyorum) de ekmeğinden olacak.
Carrefour personeli değil, firma temsilcilerinden de kupon araklayanları, temin edenleri duydum.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 16:53:16 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Bayram dolayısı ile kamyonla geldiğim mersinde bende bulamadım kart.İstikamet Adana olacak anlaşılan.

haramidere carfurda şifre yok dedi bu gün? niye anlamadım?

Arkadaşlar Kurban Bayramı ile çakışması ve sürenin kısa olması nedeniyle hem Unilever hem de Carrefour Neomarin kafayı yemiş durumdaydı. Neomarin Kia Sportage çekilişi ile bütünleyecektim, şikayet de bıraktım. 2 defa dönüş yaptılar," yarın gelecek" diye arıyorlar gelmiyor. Direk gittim mağazaya, müşteri temsilcisi bayramdan devreler yanmış, unutmuş bile. "14'ünde çekiliş bitecek, gelmeyecekse gelmez deyin. Carrefour İçerenköy, Maltepe olan mağazayı söyleyin, oradan alışveriş yapayım" dedim. Yine dönmediler tabii, iş başa düştü. Carrefour Maltepepark ta buldum. Ama aklıma kurt da düşmedi değil, Neomarin gibi Hipermarket'e bile kuponlar gelmemişse nerede bu kuponlar ? 14 günlük çekilişlere de 8-10 bin katılım gelirse bunda da şaibe vardır.
Ödül motor olduğundan sadece adım çekiliş listesine dahil olsun diye Lipton ve Lays çekilişlerine birer katılımla katıldım. İkisinin kuponları farklı bilginiz olsun. 2 adet süper boy Lays klasik tam 5 TL tuttu, 6 lı 330 ml Lipton ise Carrefour Kart ile 7.45 TL idi.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 17:07:00 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Kargoya takılmış ve muhtemelen bir çok mağzaya gelmiyecek.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...