Gönderen Konu: CarrefourSA Süper Boy Lay’s Vespa Kazanma Şansı (02.09.2016 - 14.09.2016)  (Okunma sayısı 13281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teşekkürler perishan emeğiniz için, moderatör olmak da bunu gerektirir. yada bu yüzden moderatörsünüz.
Ben tepkimi balca arkadaşın dediği gibi gösteriyorum. Ürün almıyorum, ürün almamak çekilişe katılmamak da tepkidir. Neticede sen alma , o almasın ne olacak. Sürekli tatillere giden, arabaları kazanan bu arkadaşların da sponsoru olmayacağız.
Arabayı, tatili hediye eden Hayat Kimya, Unilever, P&G Carrefour'da düzenlediği çekilişten zarar edince, "ya arkadaş çekiliş yapıyoruz da arabanın, tatilin parasını çıkaramıyoruz" dediğinde dank edecekler. Burada tartışacak bir durum yok, sistemin bu açığından faydalanan kupon araklayan düzenbazlar çetesi (çok ürün alıp da hakkıyla katılanları kastetmiyorum) de ekmeğinden olacak.
Carrefour personeli değil, firma temsilcilerinden de kupon araklayanları, temin edenleri duydum.

Electroworld vardı bır ara... O da kostururdu sıfre verırdı, ılk senesınde bılgısayar verdı ayaklarımı parcaladım saclarımın yarısı boyalıydı afedersınız ev ayakkabısıyla kosturdum alamadım bır de rezıl oldum rapor aldım... Ertesı sene ise telefonu da kaptım, kuzene de mp4 cıhazını kaptık... Anlayacagınız nerde canınız yanıyorsa baska bır yerden kazanım saglıyorsunuz, bu arada sehırı de kısılerı de suçlamayın, işlerını duzgun yapsınlar... haksız kazanc saglayanın zaten cıkar bır yanından gecın gıtsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Bizim burada şikayetimle gelen 5-10 kupon vardı sadece lays resimli bugün 1 tane alalım dedik kuponlar yok ortada.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Lipton Ice Tea, ilk olarak 1993 yılında piyasaya sürüldü. 2003 yılında iki dev şirket, Pepsico Beverages ve Unilever arasında gerçekleştirilen bir ortaklık ile piyasadaki değerini artırırken, her iki firmadan aldığı güç ile  ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
[/quote]
Lipton Unilever olunca hatları karıştırdım. Ice tea tarafı Pepsico, Lays de Pepsico nun atıştırmalık tarafı Fritolay şirketine ait. Unilever şeklinde verdiğim bilgi yanlış. Düzeltirim, kusura bakmayın.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
yeşim Özgür'ü de aradım
lipton ve lays için
sonuçları maalesef söylemiyorlar
"24unde açıklanacak" dediler
sanirim izlemeye gidenler olmuş
lays 1000 kusur, lipton 600 kusurmüş

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Hayirli olsun umarim foruma cikar hediyeler

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Lays kazanan ankaradan
Lipton kazanan istanbuldan

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Liptona umutlanalım o zaman :)

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ankaradan kazananın baş harfi T
İstanbuldan kazananın baş harfi E

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
E dedin tüm hayallerim hüsrana uğradı :(

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
Katılım azmış bu sefer. inşallah ürün alarak katılan,hakeden birisine çıkmıştır.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 18:25:12 Gönderen: piacio »