Gönderen Konu: CarrefourSA Süper Boy Lay’s Vespa Kazanma Şansı (02.09.2016 - 14.09.2016)  (Okunma sayısı 13929 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.

Lütfen beni yanlış anlamayın sizin çabanıza saygım sonsuz ancak şifreli kartı ve fişi ibraz ettikleri için bu zamana kadar olan çekilişlerde aynı kişiler kazanmış şeklinde bir şikayetin sonuç vereceğini hiç zannetmiyorum. sonuçta şansımız vardı derler, yüzlerce katılım yaptık derler bir şekilde çıkarlar işin içinden. Bundan sonrası için değişiklik yapılabilir derseniz o belki olabilir.

perishan

• Ziyaretçi
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.

Lütfen beni yanlış anlamayın sizin çabanıza saygım sonsuz ancak şifreli kartı ve fişi ibraz ettikleri için bu zamana kadar olan çekilişlerde aynı kişiler kazanmış şeklinde bir şikayetin sonuç vereceğini hiç zannetmiyorum. sonuçta şansımız vardı derler, yüzlerce katılım yaptık derler bir şekilde çıkarlar işin içinden. Bundan sonrası için değişiklik yapılabilir derseniz o belki olabilir.

Zaten benim de amacım bu, bu düzen bugüne dek böyle gelmiş, MilliPiyango, CarrefourSA yönetim, mağaza sorumluları, çekiliş firması herkes de göz yummuş sanırım bu vampir durumuna. Ama bari bundan sonra değişsin, ha CarrefourSA'daki Türk yönetim üyeleri de ayy başım ağrımasın der ve iplemezse, bu defa Fransızca olarak Fransız üyelere ulaşacağım. Ben bu marketin müşterisi isem görüşümü de şikayetime de saygı gösterecekler ve değerlendirecekler. Kurumsal olma iddiası bunu gerektirir.

perishan

• Ziyaretçi

Ayrıca; şifreli kart ve fişi ibraz edenler ve hediyeyi alanlar, bu alışverişi CarrefourSA kart ile yapmışlar öyle değil mi? Çekiliş listelerinde bu isimlerin kaç katılım hakkı görünüyor, adlarını kayıtlı CarrefourSA kartlarında o tarihler arasında kaç satın alma yapılmış? XOĞLU adına kayıtlı CarrefourSA kartından 3 satın alma var, ama aynı isme 73 şifreli kart katılımı var diyelim, bunu göreceklerdir sistemde. Belirleyici olacak bu, ayrıca CarrefourSA kartı olan ve kampanyalara katılan bunca insan varken, bu yıldırım niye hep aynı noktaya düşer? Bunun açıklaması nedir, bir bakılsın?

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
İlla ki kart kullanılacak diye bir şart yok Perihan hanım

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Carrefourun olaylardan haberi yok.Ajansa yönlendiriyor ajansta herşeyin normal olduğunu iddia ediyor.Burada farkındalık yaratılacak kurum carrefoursa.Sonuna kadar destekliyorum.Google asil kazanan ...oğlu yaz bak bakalım neler çıkıyor.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
Perihan Hanımcığım Dm olarak tespit ettiğim haksız sonuç linki gönderdim
Araştırmaya devam ediyorum, buldukça yollayacağım
Dün hedef tanıtımla görüştüm
Carrefour'un çekiliş sistemi değişecek, şifreli kartlara son dedi

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
58 dosya inceliyorum şuan (hem asilller hem yedekler 116 yapiyor)
hayretler içindeyim  :o
Son 5 yılda harcadığım emeğe, zamana, paraya, umutlara acıyorum
"belki çıkar umuduyla" 4-5 katılım  yaptığım çekilişte el altında 100lerce şifrelerin verildiğini tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum, pes dedim doğrusu
Hep mi aynı isimler hatta sülaleler çıkar
Kadın evlenmiş, kızlık soyadı ve evlenmeden önceki akrabaları kazanmış Pes!
Perihan Hanım bayram sonrası toparlıyor dosyayı
Altına imzamı atarım
MPİne dilekçeler yağacak
Bakalım 1-2 sıçrayan çekirgeler artık n'apacak?

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Amin
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
haramidere carfurda şifre yok dedi bu gün? niye anlamadım?

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
haramidere carfurda şifre yok dedi bu gün? niye anlamadım?
lays ve lipton için mi?
eğer öyleyse ben yeşim özgür'ü aradım
212 avm'de şifre yok dedim ertesi gün geldi