Gönderen Konu: CarrefourSA Süper Boy Lay’s Vespa Kazanma Şansı (02.09.2016 - 14.09.2016)  (Okunma sayısı 13280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Mersinde hiper dahil şifre yok. Hem de benim gibi adama. Adanaya bakacaz artık.

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
senın gıbı derken ne üstünlünüz var

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
senın gıbı derken ne üstünlünüz var
Fazla merak iyi değildir

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Bayram dolayısı ile kamyonla geldiğim mersinde bende bulamadım kart.İstikamet Adana olacak anlaşılan.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ozcan_h

• Deneyimli Kampanyacı
Zar zor Bayrampaşadakinde buldum. En başta gelmedi dediler ben uzaktan görüp şurda var dedim. Zorla aldım şimdi de siteye girdiğim de hatalı şifre diyor. Boşuna uğraştım.

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
Zar zor Bayrampaşadakinde buldum. En başta gelmedi dediler ben uzaktan görüp şurda var dedim. Zorla aldım şimdi de siteye girdiğim de hatalı şifre diyor. Boşuna uğraştım.
bazı şifreler lipton görseli olmasına rağmen lays de geçerli.bir de diğerini dene derim

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Şifreler çok zor kazınıyor, hatta birini kazırken şifre yırtıldı , bir kuponum boşuna gitti.

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
Hafta başı kupon gelip gelmediğini sormak için bursa anatolıum magazasına gittiğimde gözümün önünde bi kargo poşeti dolusu sadece icetea lays kuponları açıldı.istediğim kadar ıcetea karşılanmadığı için satış şefine bilgilerimi bırakıp hafta arası tlf üzerine ürünlerimi almaya gittim.bi poşet dolusu şifreden geriye kalan 48 tane olunca ne ürün aldım ne şifre.mağaza müdürü ve satış şefleri toplu ürün satışının olmadığını şuan bir poşet dolusu şifrenin kayboldugunu söylediler.tüm müşteri tems.sorgulandı.telefon numaram tekrardan alındı.dönüş yapacaklarmı merakla bekliyorum.
Para kısmeti algidadan yanaymış  :D
Bu arada carfurda 17sinde başlayacak olan uzak doğu tatili veren selpak kampanyası geliyor.

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 00:48:42 Gönderen: yesilyayla »

pmk

• Ziyaretçi
Bir CarrefourSA kampanyası sonucuna yazdığım iletiyi burada da paylaşıyorum, yardım ederseniz bu belli ailelerinin CarrefourSA saltanatı ile şifreli kart bulamama kaosunu çözebiliriz.

Uzun senelerdir CarrefourSA müşterisiyim, sırf bu şaibe söylentileri sebebiyle tek bir çekilişine dahi katılmadım, inanın çekilişi için tek kuruşluk ürün almış  değilim ve  iyi ki de katılmamışım. Resmen tek kelime ile ENAYİ yerine koyuyorlar müşteriyi.

Şu XOĞLU sülalelerinin yediği naneleri gösteren 2-3 senelik CarrefourSA çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını toplayıp bana gönderebilecek bir forum üyesi olursa eğer, Sabancı ve CarrefourSA'da en üst düzey kişilere kadar ulaştıracağım. Koskoca Sabancı Holding'i ve Fransız Carrefour'u sağmal inek gibi sağıyorlar hiç utanmadan, para verip umut bağlayan gerçek müşterileri hiçe sayarak hile hurdayla yüzsüzce kazananlar ile, CarrefourSA idaresinde, markette ve çekiliş firmasında bunlara göz yumanlara dur demeli birileri.

Dur demeye ben gönüllüyüm, dediğim gibi geçmiş çekiliş sonuçlarının fotoğraflarını ulaştırabilirseniz bana gereğini en üst düzeyde yapmaya çalışacağım.

Sanırım kampanya katılım koşullarını okumadan yorum yapıyorsunuz!.. 2 Aydan beri özellikle carrefoursa ve diğer firmaların kampanyalarında bu tür haksız kupon ve şifre temin edenlere ciddi bir önlem alındı!.. Koşulları iyi okursanız Fiş no ve fatura noyu ve fiş-fatura tarihlerini girme zorunluluğu var! Yani fiş nonuzu ve tarihinizden fazla şifre girdiğinizde girdiğiniz isme bir hediye çıktığında evraklarınızı ajansa ulaştıktan sonra ilk başta o tarih ve fiş numarasıylan isminize kaç adet katılım yapıldığına bakılıyor, sonrasında ajansa ibraz ettiğiniz o fişinize bakıyorlar ajansa gönderdiğiniz fiş no ve fişte yazan tarih uyuşmuyor yada fişinizde ki ürünler gönderdiğiniz şifreleri karşılamıyorsa hediye direk yedeğe geçiyor!!!

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
Peki bu aileler bu kadar çok şifreli kartı nasıl elde ediyor? Müşteri hizmetlerinde çalışan bir yakınları var herhalde.