Gönderen Konu: Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(  (Okunma sayısı 24136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
« Yanıtla #70 : 24 Kasım 2014, 16:03:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana da bildirim geldi kargonuz subede diye
yutici kargoyla ulaşacak sanirim yarin ;)
iyi günlerde saglikla kullanin  :-*
hepsi bi arada gelicek demekki :) uzun zaman olmuştu kargo almayalı oğluma kısmetmiş, çok teşekkür ederim esra hanım :) ilk banyomuz sizin gönderdiğiniz şampuan ve bakım ürünleriyle olacak inşAllah :)

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #71 : 24 Kasım 2014, 16:06:51 »
canım bugün verdim kargoya, yarın evde olur inşallah :)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 24 Kasım 2014, 16:10:18 »
bitanem çok teşekkür ederim :) oğluşunun kıyafetleri benim oğluşuma da çok yakışır inş :) ayrıca bir de mama seti geliyo yanlış hatırlamıyosam, çok teşekürler canım  :-*

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 24 Kasım 2014, 16:18:48 »
bitanem çok teşekkür ederim :) oğluşunun kıyafetleri benim oğluşuma da çok yakışır inş :) ayrıca bir de mama seti geliyo yanlış hatırlamıyosam, çok teşekürler canım  :-*

canım dediğim gibi, benimkilerin hepsi lekelenmişler; o yüzden sadece sıfır olanları koydum.. bi de mama seti var tabii ki :) oğluşun iyi günlerde kullansın.. gene bebek ödüllü yarışmalara katılırım senin için :)

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 25 Kasım 2014, 20:34:52 »
Dun esim @gizemlitosbaga arkadasimla gorusup benim icin isyerinden getirdigi islak mendille sampuanlari aldi.
Bugun @balca arkadasimin gonderdigi cok sirin hastane cikisimiz elimize ulasti
Ardindan @enavci arkadasimin bizim icin aldigi uni baby urunlerinden olusan bebek bakim urunlerimiz geldi
Ve birde @nesliyaren arkadasimin oglusum icin gonderdigi bebis kiyafetleri ve mama takimini aldik

Hepinize tek tek, ayri ayri cok tesekkur ederim. Caresizlige dustugunuzde hizir gibi yardiminiza kosan yakinlarinizin olmasi ya da en iyisi hicbir zaman caresiz kalmamaniz dilegiyle... Hakkinizi helal edin.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 25 Kasım 2014, 20:53:30 »
Dun esim @gizemlitosbaga arkadasimla gorusup benim icin isyerinden getirdigi islak mendille sampuanlari aldi.
Ardindan @enavci arkadasimin bizim icin aldigi uni baby urunlerinden olusan bebek bakim urunlerimiz geldi
Ve birde @nesliyaren arkadasimin oglusum icin gonderdigi bebis kiyafetleri ve mama takimini aldik

Hepinize tek tek, ayri ayri cok tesekkur ederim. Caresizlige dustugunuzde hizir gibi yardiminiza kosan yakinlarinizin olmasi ya da en iyisi hicbir zaman caresiz kalmamaniz dilegiyle... Hakkinizi helal edin.

Orhan Kemal iyi günlerde kullansın canım, helal olsun :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #76 : 25 Kasım 2014, 20:56:44 »

vallahı bişey yapmadık...o kadar teşekkür ettiniz ki kıyamam...Dualarınız yeter, hakkımız helal olsun,Rabbım bebeğimize sağlıklı bir ömür nasip etsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #77 : 25 Kasım 2014, 20:59:05 »
çok sevindim canım yavaş yavaş toparlanmasına

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #78 : 25 Kasım 2014, 23:42:07 »
ben uzun bir süre foruma giremedim ve üzülerek yazıyı şuan da okuyorum benim çocuklarımda büyüdü ve küçüklüklerinin hepsini verdim geçen kurban bayramın da hatta ama elimden ne geliyorsa eksik neyiniz kaldıysa seve seve yardımcı olurum bana eksiğinizi pm ile atabilirseniz elimde sadece puset var hem araba koltuğu hemde puset şeklinde kullanılan birde bakım ürünü vs. ne eksikse yazarsanız hemen gönderim yaparım umarım sağlıcakla biran önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Moderator
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #79 : 26 Kasım 2014, 11:34:45 »
ben hiçbi' şey yapmadım, yine de hakkım helal olsun, Allah herşeyin en güzelini size versin. Elimden geldiğince dediğim gibi her zaman ve her koşulda destek olmaya hazırım. İçinizde ufacık bir umut yeşermesi, yüzünüzdeki gülümseme bile yeterli. Bilmeseydik, herhangi bir şey de yapamayacaktık, iyi ki söylediniz ve eğer sayılırsa da buna siz vesile oldunuz asıl siz hakkınızı helal edin. Lütfen, kim varsa darda, sıkıntıda içine atmasın, anlatsın, belki elimizden gelmez bi' şey yapmak ama hiç değilse dinleriz ve içini hafifletiriz. Zamanında ben de zor duruma düşmüştüm ve burada kazandıklarımı satarak bir ayı o parayla geçirmiştim, o zaman da arkadaşlarım ihtiyaçları ölçüsünde ve ellerinden geldiğince satın alarak bana yardımcı olmuştu. Düşmez kalkmaz bir Allah.  Umarım ve eminim sizin gibi bir aile içinde çok güzel bir geleceği olacak Orhan Kemal'in Allah'ın izniyle. Doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :) Biz de ablaları, abileri, amcaları, teyzeleri ve kardeşleriyiz unutmasın.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...