benden yana da helal olsun
güle güle saglikla kullansin Orhan Kemal
Forum dayanışması o kadar güzel ki maaşallah
kızıma hamileyken doğum anına kadar bir şey almayacağıma dair söz vermiştim kendi kendime ( oğlumla ilğili özel durumlardan dolayı çok hüzün yaşamıştım neyse konuyu dağtmayım)
doğuma bir hafta falan kaldı eşime dedim ki almayacağım kıyafet yeter ki sağlıkla gelsin hastanedeki çarşafa bile sarar çıkarırım kızımı.
sonra bir arkadaşım yanıma geldi çok özür dilerim ama sana bir şey diyeceğim beni yanlış anlaman dan korkuyorum
söyle arkadaşım dedim
senelerdir çocuklarımın küçülen kıyafetlerini saklıyorum verecek kimseyi de bulamadım sana bebek kıyafeti getirsem alırmısın

tebessüm ettim ve alırım dedim

ve bana kızının kullanılmış ama tertemiz kıyafetlerini getirdiğinde şok olmuştum çocuk doğduğunda uzunca bir zaman alışveriş yapmama bile gerek kalmamıştı
ve arkadaşıma durumu anlattım ben kızıma hiç bir şey almamıştım hastaneden çıkınca yada o an çocuk doğduğunda eşim gidip alacaktı dediğimde o kadar şaşırdı ki anlatamam

ve hala o arkadaşımı hatırladığım her an nasıl dua ederim Allah bilir .
Yani Rabbim istesin yeter ki oluk oluk akar , yavrun kuzun rızkıyla gelecek inşallah
Eksik neyiniz kaldı? Bugün okuldaki arkadaşlarla,iş yerindekilerle görüştüm. Eksik neyiniz kaldıysa ileticem
ben uzun bir süre foruma giremedim ve üzülerek yazıyı şuan da okuyorum benim çocuklarımda büyüdü ve küçüklüklerinin hepsini verdim geçen kurban bayramın da hatta ama elimden ne geliyorsa eksik neyiniz kaldıysa seve seve yardımcı olurum bana eksiğinizi pm ile atabilirseniz elimde sadece puset var hem araba koltuğu hemde puset şeklinde kullanılan birde bakım ürünü vs. ne eksikse yazarsanız hemen gönderim yaparım umarım sağlıcakla biran önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız
guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim size:) puset gercekten isimize yarar:) bunun disinda elinizde olmayan herhangi bisiy icin talepte bulunmak istemem ama yinede Allah razi olsun hassasiyetiniz cok mutlu etti beni. Bir cok temel ihtiyacimiz karsilandi cok sukur. Puset icin dm atacagim size ama
Eksik neyiniz kaldı? Bugün okuldaki arkadaşlarla,iş yerindekilerle görüştüm. Eksik neyiniz kaldıysa ileticem
cok cok tesekkur ederim

sizlerin sayesinde en temel ihtiyaclarim karsilandi. Bekledigim bi kac paket daha var onlarda elime ulasinca yenidogan bi bebek icin gereken en temel ihtiyaclarim karsilanmis olacak. Eger bebekten sonra veya onukuzdeki gunlerde bi eksigim olursa mutlaka yazarim size, tekrar ilginize cok tesekkurler, sagolun.
ben hiçbi' şey yapmadım, yine de hakkım helal olsun, Allah herşeyin en güzelini size versin. Elimden geldiğince dediğim gibi her zaman ve her koşulda destek olmaya hazırım. İçinizde ufacık bir umut yeşermesi, yüzünüzdeki gülümseme bile yeterli. Bilmeseydik, herhangi bir şey de yapamayacaktık, iyi ki söylediniz ve eğer sayılırsa da buna siz vesile oldunuz asıl siz hakkınızı helal edin. Lütfen, kim varsa darda, sıkıntıda içine atmasın, anlatsın, belki elimizden gelmez bi' şey yapmak ama hiç değilse dinleriz ve içini hafifletiriz. Zamanında ben de zor duruma düşmüştüm ve burada kazandıklarımı satarak bir ayı o parayla geçirmiştim, o zaman da arkadaşlarım ihtiyaçları ölçüsünde ve ellerinden geldiğince satın alarak bana yardımcı olmuştu. Düşmez kalkmaz bir Allah. Umarım ve eminim sizin gibi bir aile içinde çok güzel bir geleceği olacak Orhan Kemal'in Allah'ın izniyle. Doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum
Biz de ablaları, abileri, amcaları, teyzeleri ve kardeşleriyiz unutmasın.
Allah saglikla bebegimi kucagima almayi nasip ettigi gun mutlaka bizi zor zamanlarimizda refaha kavusturan sizlere bu mutlu haberi veriyor olacagim. Burda oldugum icin bu platformla sizlerle tanistigim icin cok ama cok mutluyum:)
ben uzun bir süre foruma giremedim ve üzülerek yazıyı şuan da okuyorum benim çocuklarımda büyüdü ve küçüklüklerinin hepsini verdim geçen kurban bayramın da hatta ama elimden ne geliyorsa eksik neyiniz kaldıysa seve seve yardımcı olurum bana eksiğinizi pm ile atabilirseniz elimde sadece puset var hem araba koltuğu hemde puset şeklinde kullanılan birde bakım ürünü vs. ne eksikse yazarsanız hemen gönderim yaparım umarım sağlıcakla biran önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız
guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim size:) puset gercekten isimize yarar:) bunun disinda elinizde olmayan herhangi bisiy icin talepte bulunmak istemem ama yinede Allah razi olsun hassasiyetiniz cok mutlu etti beni. Bir cok temel ihtiyacimiz karsilandi cok sukur. Puset icin dm atacagim size ama 
bekliyorum mutlaka ama onun dışında da ne eksik varsa yazın lütfen
ağla ağla mahvoldum yazılanları okurken elimden duadan başka bir şey gelmesede ediyorum
Rabbim ebeden yardımcınız olsun, doğum anında hayırlı insanlarla karşılaştırsın ki merhamete ve bakıma en çok ihtiyacınız olduğu anda rabbim Hızır aleyhisselamı imdadınıza yetiştirsin...selaetle kalın amin.
ağla ağla mahvoldum yazılanları okurken elimden duadan başka bir şey gelmesede ediyorum
Rabbim ebeden yardımcınız olsun, doğum anında hayırlı insanlarla karşılaştırsın ki merhamete ve bakıma en çok ihtiyacınız olduğu anda rabbim Hızır aleyhisselamı imdadınıza yetiştirsin...selaetle kalın amin.
Allah razi olsun. Dualariniz bile yeter. Ama aglamayin lutfen

ben artik gelecege umutla bakiyorum cok sukur