Nasil baslasam bilemiyorum. Ben ve esim yaklasik 5 ay once dolandirildik. Basiretimiz baglandi inandik.
5 aydir issiziz. 10 gun sonra bebek geliyor sskmiz bile yok

Bebegim icin hic bi hazirlik yapamadim. Kazandiginiz ve uygun fiyata satmayi dusundugunuz bebek urunleriniz varsa talibim. Hatta kullanmadiginiz bebeginize kucuk gelen kiyafet vs. Her turlu kullanirim.
boyle bi konu hakkinda yazacagim aklima gelmezdi ama dusmez kalkmaz bi Allah.
Hayirli aksamlar
canım ne oldu yaa

niye bu zamana kadar 2 satır yazmadın ? bebek ürünleri hediyeli yarışmalara hiç katılmıyordum, bilsem katılırdım bu kadar zamandır

özelden tel yazsana konuşalım
bebeğiniz sağlıklı olsun da nasibiyle gelir... ben de hiç bebek ürünü yok bir tane filan pişik kremim var. Milupa'ya üye olun sürekli bişeyler gönderiyorlardı...
Bizim forum size yardım eder... Elimde olsa vallahi satmaz direk yollardım size... Allah buyuktur... Nasıl yapalım ben bi düşüneyim...
ben bebegınıze bısey almak ısterım... bana bır ıhtıyacınızı dermısınız? ozelden de adresınızı atın hemen satın alayım...sızı beklıyorum...bır fakır sevındırcektım, sızın bebısınıze bısey alayım beklıyorum
Allah yardımcınız olsun. Bebek kız mı erkek mi?
ben bebegınıze bısey almak ısterım... bana bır ıhtıyacınızı dermısınız? ozelden de adresınızı atın hemen satın alayım...sızı beklıyorum...bır fakır sevındırcektım, sızın bebısınıze bısey alayım beklıyorum
cok tesekkur ederim ama inanin cebinizden bisiy harcamaya gerek yok. Ben hassasiyetiniz icin cok mutlu oldum inanin. Buyuk firmlara yazdim ama bi tanesi bile donmedi... eher ilerde olurda bisiy kazanirsaniz bebek urunu sozunuz olsun olur mu
cok tesekkur ederim ama inanin cebinizden bisiy harcamaya gerek yok. Ben hassasiyetiniz icin cok mutlu oldum inanin. Buyuk firmlara yazdim ama bi tanesi bile donmedi... eher ilerde olurda bisiy kazanirsaniz bebek urunu sozunuz olsun olur mu 
yok siz atın,arkadaslara da dedım sızı beklıyoruz...adres atın bana sepetten urunler duscek sımdı...