Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119826 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdasokaqi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #880 : 15 Aralık 2009, 02:53:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
epostanı aç bakalım senle bi msn felan yapalım sen şahsın he ben piyon bakalım bakalım sen kimsin ya da açma sahtedir o sen bana bi ipucu ver de şahı tanıyayım hadi

İşin güç kısmı, adam olmak değil, adam kalmaktır..İyi geceler..

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #881 : 15 Aralık 2009, 03:02:33 »
:) :) adam bi soruma cevap vermedi bi okuyun arkadaşlar baştan sona :) yönetim de ister silsin ister silmesin ama bi okuyun lütfen sonrada iyi geceler diyip kaçtı :)

seni bulacam olum seni bulacam önce burayı buldum sonra seni bulacam :) şaka tabii bi zahmetten alıntıdır :)

bu adam bu forumda normalde üye olan birisi mesaj sayısı da yüksek laf atmak için yeni üyelik açıp kendi ağzıyla baştan sona dediklerimi doğruladı :) ben ne adamım yaaa dedektif oldum 2 dakkada :)

ben olamadım adam sen ol arkadaş bize yasak adam olmak bi de dikkati mi şu çekti dedi ki önemli olan adam olmak değil adam kalmak demek bu adam beni tanıyor adam olmuşum adam kalamamışım :) vayy bee

oltadan kaçtı neyse .. hileciydi kaçtı yaaa işte hileci avında bir geceyi daha böyle kapattık arkadaşlar sonraki bölümlerde görüşmek üzere ;D bu gülücüğü en çok kim kullanıyor bu forumda merak ettim? bu forumdan biri bu sevda sokağı ama kim bilinmez

acaba Ruhmorgu çevrimiçi miydi dikkat etmedim sağ gösterip sol mu vurdu ya da tekkurşun bu eğer öyleysen istersen indireyim seni aşağı ister misin çakayım mı sana bi işaret çak de çakayım gel de uğraşma işte bunlarla
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2009, 03:36:39 Gönderen: zipla »

zipla

• Ziyaretçi
« Yanıtla #882 : 15 Aralık 2009, 05:35:06 »
arada bi forumu takip ediyorum can sıkıntısından yine bakarken arkadaşın bi yazısı dikkati mi çekti gülelim diyordu üye oldum güldüm :) meğer birilerine dokunmuş gülüşüm :) yedirememiş kendine buna da gülüyorum :) :)

doğruluk ekseninde dönelim hep beraber :) :) :) :) :)

bi daha da gelmem arkadaş merak etme :) şah mat

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #883 : 15 Aralık 2009, 09:26:38 »
2 gün girmedik forma komedi dükkanına dönmüş ;D

Çevrimdışı ose6333

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Fark edilmek istiyorsan, sarımsak ye :)))
« Yanıtla #884 : 15 Aralık 2009, 11:39:26 »
ödülünü alan var mı arkadaşlar bnce danette yamuk yapcak :D

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #885 : 15 Aralık 2009, 12:48:29 »
sevdasokaqi adlı arkadaşa öncelikle teşekkür ediyorum. Fakat muhabbeti bu kadar uzatmasa iyiymiş. :)
zipla adlı arkadaşı da "acaba Ruhmorgu çevrimiçi miydi, sağ gösterip sol mu vurdu" cümlesiyle kurnazlığını bir kere daha kutluyorum. Ne demiştik, basit kurnazlıklarınız hayatta her zaman sizi yukarı taşımaz.
Buraya da yarışma bitimine kadar yorum yapmak istemiyorum, belli ki birileri uğraşmayı seviyor. Kendimi alet edemem o şahıslara.

Herkese iyi günler dilerim.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #886 : 15 Aralık 2009, 18:43:25 »
bugün oyunun son günümü yoksa yarında oynayabiilecekmiyiz bilen biri varsa söyleyebilirmi

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #887 : 15 Aralık 2009, 20:13:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bugün oyunun son günümü yoksa yarında oynayabiilecekmiyiz bilen biri varsa söyleyebilirmi
Yarın da devam edecek bildiğim kadarı ile arkadaşım.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Çevrimdışı the_myth

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #888 : 15 Aralık 2009, 20:18:16 »
saolasın

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #889 : 16 Aralık 2009, 22:35:40 »
sizce bu donem  ilk 50 den kaç kişi silinir