Gönderen Konu: Danette Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 119647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Danette Ödüllü Oyun
« Yanıtla #820 : 10 Aralık 2009, 17:15:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"çilek6" adlı vatandaşın canı epeyce sıkılmışa benziyor. Daha şimdi teklif atmışken girer girmez kapattı oyunu. Herhalde "yanlışlıkla kabul ettim, hemen kapatayım" ayağına yattı sanarken bir teklif daha attım ve yine aynısını yaptı. Bizi de aldığımız 5-10 puan için sisteme kötü göstermeye çalışıyorlar ya, helal olsun. Dikkat edin bu arkadaşa, oyun oynamaktan pek bir aciz gözüküyor çünkü.

cilek3 mü cilek6 mı?
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #821 : 10 Aralık 2009, 17:34:08 »
cilek3 mü cilek6 mı?
6 numaralı şahıs.
Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

tradition

• Ziyaretçi
« Yanıtla #822 : 11 Aralık 2009, 05:26:56 »
20 binle kapanır mı bu oyun yaa? Yine silinenler olacak arada kaynayanlar neyse oynamaya devam

O TEKKURŞUNu bi çift kurşunla indirmek lazım dikkat çekiyor sırf onun için oynarım haa

Anaksim var bi de bunun 1 2si de vardı arada bi dilim sürşüyor :) bu ismi söylerken :) :) :) ..

Birileri de saadet zinciri mi kurmaya çalışıyor anlayamadım .. ödül sayısı çok tabii sizi gidi sizi .. danettelere bol bol yatırım yapmalı

Bak yazarken aklıma geldi arkadaşlar danette iyi kazandı

Neyse hadi hayırlısı az bi şey kaldı
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2009, 05:38:50 Gönderen: tradition »

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #823 : 12 Aralık 2009, 00:26:37 »
Arkadaş, aşırı puan aktarımı var yahu! İyi-kötü bir puan yaptık, acaba PSP alabilmeye yetecek mi diye yırtınırken adamlar puanlarla listeyi yukarıya taşıyor. 80. sırada ben nasıl PSP kazanabilirim acaba, önümden 50-60 kişi mi silecekler, pehh (Yarışma bitimine 100. sırada tamamlarım herhalde). Son günlere yaklaştıkça da ipin ucunu kaçırmaya başladılar. Bunlar bir de ödül kazanırsa güler misin, ağlar mısın?.. Ha arkadaşlar, sorarım sizlere.

Çevrimdışı scrups

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #824 : 12 Aralık 2009, 00:31:58 »
Archancan 1. dönemde hile yapmadan psp kazandı yanlış hatırlamıyosam puanı 7500 civarıydı bu oyundada en baba hile yapmayan 10000 puanlılar psp kazanır gibi geliyo bana...

Çevrimdışı Ruhmorgu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #825 : 12 Aralık 2009, 00:47:39 »
Fakat Archancan 60 küsürüncü sıralarda bitirdi yanlış hatırlamıyorsam. Kazananlar listesinde de PSP'yi almaya hak kazanan 19. kişi olarak görülüyordu. Vallahi tam emin değilim, ilk dönem bu kadar yoğun oynamıyordum başında ama hile yapanlar bu dönem daha fazla sanırım.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #826 : 12 Aralık 2009, 00:49:43 »
Fakat Archancan 60 küsürüncü sıralarda bitirdi yanlış hatırlamıyorsam. Kazananlar listesinde de PSP'yi almaya hak kazanan 19. kişi olarak görülüyordu. Vallahi tam emin değilim, ilk dönem bu kadar yoğun oynamıyordum başında ama hile yapanlar bu dönem daha fazla sanırım.

Archancan 7906 puanla 60. bitirdi arkadaşlar..
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2009, 01:41:39 Gönderen: devrim1986 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #827 : 12 Aralık 2009, 01:22:26 »

abrahan 7906 puanla 60. bitirdi arkadaşlar..

bro abrahan kim :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #828 : 12 Aralık 2009, 01:42:15 »
dilim öyle alışmış napayım ortak:-)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı nur_seli

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: danette ödüllü oyun
« Yanıtla #829 : 12 Aralık 2009, 05:05:06 »
arkadaşlar bu danette oyunuda birçok hile yapanı tespit ettim eğer onlar bu forumda ise bence daha bıraksınlar bunlar
LAHOYA
SAADET
SAYDO
TEKKURŞUN
AGUAPRO
NAVA
ENSARKOMAR
SSEEYYMMOO
SEYMAS
TATUR
NİŞANCI 33
ÇARŞI CAN
PR BEYİN
KYGSZ01
kaygısız
MUSTAFA02
recepvedik
izmirli89
BEN BUNLARI TESPİT EDİP VE KANITLI BİR ŞEKİLDE DANETTEYE GÖNDERDİM  DANETTE İLE GÖRÜŞTÜM KİMİSİ PES ET BAŞLA YÖNTEMİYLE KİMİSİ DONDURARAK KİMİSİDE ÇOK FAZLA HESAP AÇARAK OYNUYOR AMA BİRİNCİ DÖNEM HAKKINDADA KONUŞTUM İKİNCİ DÖNEMDE HİLE KULLANALAR BİRİNCİ DÖNEMDE AKTİF HESAPLARINA RAST GELİRSE HABER VERMEKSİSİZİN BİRİNCİ DÖNEM KAZANALARDA HEDİYE ALAMIYCAKMIŞ  BENİM TEYZEMİN KIZIDA DANETTE MUTLU TÜKETİCİ DEPARTMANINDA GÖREV YAPIYOR KARDEŞİM ZATEN ONUN DEMESİYLE OYUNA KATILDI SİZİNDE BİLDİKLERİNİZ VARSA MUTLAKA DANETTE YOLLAYIN EMİN OLUN ÇOK OYNAMAKTANSA HİLECİLERİ ELEYEREK KAZANMA ŞANSINIZI İKİYE KATLAYIN

bende bu kadar puanları nasıl alıyorlar diyordum.. söylesene nasıl tesbit ettin bende dikkat edip şikayet edeyim.