0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
puanım okadar yükseldiki küçük puanlı botları yenince puan alamıyorum neden böyle oluyor anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanım okadar yükseldiki küçük puanlı botları yenince puan alamıyorum neden böyle oluyor anlamadım arkadaşım senle bot arasındaki puan farkı 2000 i geçerse snın puanın bile eksilir anladın mı cnm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanım okadar yükseldiki küçük puanlı botları yenince puan alamıyorum neden böyle oluyor anlamadım arkadaşım senle bot arasındaki puan farkı 2000 i geçerse snın puanın bile eksilir anladın mı cnm nasıl puan kazancam ozaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanım okadar yükseldiki küçük puanlı botları yenince puan alamıyorum neden böyle oluyor anlamadım arkadaşım senle bot arasındaki puan farkı 2000 i geçerse snın puanın bile eksilir anladın mı cnm nasıl puan kazancam ozaman Yüksek puanlı gercek kişilerle oynuyarak
kabul etmiyorlar cünkü herkez aktarim yapip 10binlere geldi yene sanki silinmicekler
gıresunlu sen ılk donemde bıse kazandınmı