Gönderen Konu: grip aşısı  (Okunma sayısı 6608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Ynt: grip aşısı
« Yanıtla #20 : 11 Ekim 2009, 18:36:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu aşı olayını 5 senedir denedim aralıklarla. Hangi sene aşı olduysam salya sümük dolaştım .Aşı olmadığım seneler ise ne girip nede bir soğuk algınlığı vakası oldu. Zaten Bildiğim Kadarıyla aşının içeriğide atlardan alınan bir tür virus. Bunu vucüda enjekte ediyorlar ki böyle bir virüs sizin bünyenize girdiğinde bağışılık sistemini dirençli hale getirmek için. Ben bir faydasını görmedim . Benlki bünyeden bünyeye değişiyordur bilemeyeceğim ama dahada olmam grip aşısı. Sağlıkçı arkadaşlarımız varsa aramızda onlar daha iyi bilgi verecekler umarım .
Durduk yere vucuduma ne üdüğü belirsiz maddeleri enjekte ettireyim bu benim şahsi firimdir!

ayne sana katılıyorum  evlenınce eşimin ısrarıyla aşı oldum o her yıl olur ve  hafif burun akıntısıyla atlatır ama ben keşke olmaz olasaydım o kış cok kotu oldum hiç okadar hastalanmazdım aşı oldukdan sonra hastanelik oldum ve o yılhep hasta geçirdim düzelmedim ve bir dahada olmadım olmamda

Çevrimdışı gokhan gulec

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 13 Ekim 2009, 11:35:37 »
ya ben sabah buraya grip aşısının nekadar  kotu oldugu hakkında yazı yazdım..tecrubemı paylaştım..site sahibimiz silmiş..taraflı bir site sanırım burası aşıya karşı olanların msj larını siliyor..gostermelık bır kactane koyuyor cok ılgınc

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #22 : 13 Ekim 2009, 11:37:57 »
Düzgün mesajlar yazarsanız silinmez lütfen kelimelerinizi dikkatli seçiniz

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #23 : 13 Ekim 2009, 12:05:41 »
Bence genelde saglikli bir insanin vücuduna bu tür asilar gerekli degil. Yaratan bizi müthis bir immune sistemle yaratti ve immunitiyi bozmanin anlami olmadigini düsünüyorum... Asilanmama kararini bir cok arastirmadan sonra verdim. Avustralyali ve ingiliz profesorlerin konusmalarini dinledim..Zaten hiç yaptırmadım yaptırmamda eskiden aşımı varmış  ;D Vücudun doğal bağışıklık düzenini bozmamak gerek... ;)

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 13 Ekim 2009, 12:09:19 »
ben de vücudun doğal savunma mekanızmasını kimyasallarla zedelememekten yanayım.. insan vücudu her şeyin üstesinden gelebilir yapı olarak.. doğal yiyecekler, içeceklerle bu korunmaya çalışılsa daha sağlıklı ve daha mantıklı olur

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2009, 12:42:43 »
bikaç yıl önce haberlerde bi doktorla röpörtaj yapmışlardı, doktor tavsiye etmiyodu aşıyı vücudun direncini kırıyo sinir sistemini etkiliyo diye özellikle çocuklarda zeka gelişimini önlüyo, çocuklara kesinlikle tavsiye etmiyorum demişti ne denli doğru bilmiyorum ama kulağımda kalmış, bende aşı yaptırmıyorum..

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 13 Ekim 2009, 13:02:35 »
c vitamini depolayalım
ben hiç aşı olmadım olmam banane korkarım  >:(

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 13 Ekim 2009, 13:16:36 »
anneannemiz de oldu yaşlı kadın yaptırın dedi dr.

şimdi grip yatıyor evde  >:(