sevgili catpat panthenol baby spray'i sizin bebeğiniz için çıkardık

denedikten sonra teşekkür edeceksiniz.bebeğinizin bütün vücuduna kullanabilirsiniz.sevgili angel65 ankaradaki arkadaşımla sizin için konuşacağım.hatta konuşuyorum bile

sadece ürünü nereye bırakabilir onu belirtmeniz yeterli.
arkadaşlar ben firmanın genel merkezinde değilim.her bölgede çalışan ekip arkadaşlarımız var bende onlardan biriyim, istanbul dışında bir ilde yaşıyorum

kendi imkanlarım dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.destiny sizede ürün gönderebilirim.
tabiki bende istiyorum.kısaca hepimiz istiyoruz...
Kesinlikle güzel ürünlerinizden denemek isteriz...
sevgili catpat panthenol baby spray'i sizin bebeğiniz için çıkardık
denedikten sonra teşekkür edeceksiniz.bebeğinizin bütün vücuduna kullanabilirsiniz.sevgili angel65 ankaradaki arkadaşımla sizin için konuşacağım.hatta konuşuyorum bile
sadece ürünü nereye bırakabilir onu belirtmeniz yeterli.
Sayın temsilci bende Eskişehirdeyim banada numunelerinizden göndermeniz mümkünmüdür acaba?Çünkü bi kaç kere mail attım cevap bile gelmedi
bebeklerle ilgili ürünler hakkında bilgi ve numune almamız mümkünmüdür sayın temsilci. 26 günlük ikiz oğullarım var aklım fikrim onlarda bu ara

Ankaradayım bende bu arada..
ben de bebegım ıcın urunlerınızden ıstıyorum sayın temsılcı cunku bebeklerımız herseyin en ıyısını hakedıyor ben de mersındeyım numunelerden gonderme gıbı bır ımkanınız var mı acaba?sımdıden tesekkur ederım cevap ıcınn
sayin temsilci yazilarinizi okudum anlatiminiz guzel bende bebek icin istiyorum gonderebilirmisiniz reklamlariniz ilac kismini kastedmiyorum yasakli kismi gecince cok yetersiz birde gonderim bir turlu olmayinca insanlarda soru isareti olustu o yuzden isteyen herkese belli bir zaman icinde gonderim yaparsaniz deneyen kisiler memnun kalirsa isteginiz dogrultusunda bloglarda da yazabilir beni en cok bebisten dolayi ilgilendiriyor
sayın temsilci öncelikle aramıza hoşgeldiniz geçmiş yazdıklarınızı okudum benimde bebeğimin teni kuru bunun için farklı markaların ürünlerini denedim ama memnun kalmadım bende gaziantepteyim sitenize ulaşamadığım için burdan yazdım numune talep ediyorum teşekkürler