Gönderen Konu: Fischem Kozmetik  (Okunma sayısı 73515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Fischem Kozmetik
« Yanıtla #240 : 21 Kasım 2009, 01:37:47 »
bu sıcak karşılamadan dolayı ben size teşekkür ediyorum :) daha önce niye gelmemişim.panthenolu kışın mükemmel bir nemlendirici ve onarıcı olarakta kullanabilirsiniz.aile boyu fischem cisiniz,sizi yılın ailesi ilan etmek istiyorum :)

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #241 : 21 Kasım 2009, 01:42:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu sıcak karşılamadan dolayı ben size teşekkür ediyorum :) daha önce niye gelmemişim.panthenolu kışın mükemmel bir nemlendirici ve onarıcı olarakta kullanabilirsiniz.aile boyu fischem cisiniz,sizi yılın ailesi ilan etmek istiyorum :)
Sizi de kampanyacı yaparız biz yakında şaka bir yana gelmeniz ve bilgilendirmeniz iyi oldu ben diğer markaların size ait olduğunu bilmiyordum mesela ;)

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #242 : 21 Kasım 2009, 01:46:16 »
tabiki ben ellerime de kullandım deterjanlar tahriş ediyor diye. kış mevsimide rüzgar ve soguk hatta kar oldugunda güneş ışıgının kar üzerinden yansıması yaz aylarındakine benzer bir yanık oluşturuyor ki çogu kişi bunu bilmez.
temsilcim tşklr. :)))

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #243 : 21 Kasım 2009, 01:47:42 »
firmamız her geçen gün dahada büyüyor arkadaşlar,ürün yelpazemiz genişliyor.böylece size daha fazla üründen daha fazla numune gönderebileceğiz :)

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #244 : 21 Kasım 2009, 01:50:03 »
arkadaşlar illerinizi yazmak isterseniz,dediğim gibi bölgem dahilinde olan illere,ziyaretim sırasında ben numune getirebilirim.

crn_knk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : 21 Kasım 2009, 01:53:53 »
acaba bu panthenol'ün bepanthen ile bi ilgisi varmı söyleyebilirmisiniz ::) ::)

Ayrıca yazdıklarınıza göre güzel ürün yelpazeniz var ama reklam ve bilgilendirme yetersiz,daha önce bazı çeşitlerde özellikle ürün aramama rağmen hiç sizin ürünlerinize rastlayamadım...

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #246 : 21 Kasım 2009, 02:03:15 »
panthenol ve bepanthen aynı formatta ürünler.farkımız ürünlerimizin forte olması yani içindeki panthenol oranının %6 olması.diğerlerine siz bakarsanız daha sağlıklı olur.ayrıca ürünlerimizin bebekler ve yetişkinler için sprey formlarıda mevcut.bunun dışında içinde hiçbir koruyucu madde yok,kokusuz bir ürün.bunu üreten firma IKAROS ( dünya cilt kanseriyle savaşma vakfı'nın) kurucu üyelerinden.tamamen hipoalerjenik yani en hassas ciltler bile kullanabilirler.ve son olarak ürünümüz su bazlı,saniyeler içinde vücudunuz emiyor ve elinizde hiçbir şekilde yağlılık hissi bırakmıyor.reklam çalışmasına gelince,bazı ürünlerimiz ilaç kategorisine girdiği için reklamını veremiyoruz.Türkiye'de ilaç reklamı yasak biliyorsunuz.ama diğer ürünlerle ilgili reklam düşüncelerimiz elbette var :)

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #247 : 21 Kasım 2009, 03:35:12 »
firmamız her geçen gün dahada büyüyor arkadaşlar,ürün yelpazemiz genişliyor.böylece size daha fazla üründen daha fazla numune gönderebileceğiz :)
öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. ama web sayfanız açılmıyo numune isteyen vs.. arkadaşlar size nsl ulaşabilir acaba ???
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #248 : 21 Kasım 2009, 09:13:09 »
bende yaklaşık 2 ay önce mail almıştım numuneniz gönderilecektir diye ama gelen oldu ne giden.bikaç kez ben mail attım ama geri dönüşümde olmadı.bende ankaradayım.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #249 : 21 Kasım 2009, 11:52:34 »
verdiğiniz bilgiler için tesekkur ederım sevgılı temsilci. ürünlerinizi denemedim fakat o kadar güzel anlatmıssınız ki alasım geldi. :) sanırım eczanelerde satılıyordur ürünleriniz. ben aslında bebeğim için bir şeyler istiyorum kışın soguktan vucudu catlamasın diye cildi bir bebeğe nazaran cok kuru. ilaç kategorisinde sunulan nemlendiricileri bebek için kullanabılırmıyım acaba
:)