Gönderen Konu: Fischem Kozmetik  (Okunma sayısı 73516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
Ynt: Fischem Kozmetik
« Yanıtla #260 : 22 Kasım 2009, 00:44:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar ben firmanın genel merkezinde değilim.her bölgede çalışan ekip arkadaşlarımız var bende onlardan biriyim, istanbul dışında bir ilde yaşıyorum :) kendi imkanlarım dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.destiny sizede ürün gönderebilirim.
çok teşekkür ederim tabiiki banada ürünlerinizden gönderirseniz memnun olurum
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #261 : 22 Kasım 2009, 17:57:44 »
arkadaşlar isteklerinizi okudum.çoğunluğunuz bebekleriniz için ürün istemişsiniz.çocuklarınız büyüdüklerinde sizinle gurur duyacaklar :) bebekler için panthenol baby spray ürünümüz var demiştim ve inanın piyasada üstüne tanımıyorum.yalnız şöyle bir durum var.ürünün eczanelerde satış fiyatı ortalama 30,00 tl.uzun süreli kullanabileceğiniz bir ürün.ben herkese o numuneden göndersem maaşı göremem :)çünkü ürün bizim pahalı diyebileceğimiz ürünlerden bir tanesi ve haliyle bizde çok çok acil yerlere,eczanelere yada depolara vermek adına şirketten istiyoruz.bu konuda yardımcı olamayacağım için üzgünüm.eskişehir ve ankaradaki arkadaşlara bu hafta içi ürün gönderme sözü veriyorum.büyük ihtimal istanbulada gönderebilirim.msn adresim profilimde ekli diye biliyorum.adres yada kargo şubesini oradan yazabilirsiniz.

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #262 : 22 Kasım 2009, 19:07:25 »
merhabalar temsilci ben ankaradayım.size adresimi özelden mesaj attım.ilginiz için çok teşekkürler.

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #263 : 22 Kasım 2009, 19:16:58 »
sevgili angel65 adresini aldım bu hafta içinde söz verdiğim gibi ürünün elinde olacak.ankaradaki arkadaşıma konu hakkında bilgi verdim,sizi sevindirmeyi düşünüyoruz :)

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #264 : 22 Kasım 2009, 19:19:57 »
çok teşekkür ederim ilginiz için.bu kadar duyarlı olmanız çok güzel inanın sizi takdir ettim.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #265 : 22 Kasım 2009, 21:00:16 »
eee ben  ??? ???
:)

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #266 : 22 Kasım 2009, 21:00:52 »
arkadaşlar adım burda temsilci görünsede,sizinle olan bu diyaloglarımdan şirketimin haberi yok.burda söylediğim herşey ve verdiğim her söz şahsıma aittir.ben sizin bu taleplerinizi şirkete bildirmiyorum.kendi imkanlarım dahilinde çözmeye çalışıyorum.şirketten tabiki ayrı istekleriniz olabilir :) ben söz verdiğim arkadaşlara ürünlerini göndereceğim.takdir edersiniz ki bende bir yere kadar yollayabilirim :) ürün gönderemediğim arkadaşlarada seve seve ürünler hakkında bilgi verebilirim.

Çevrimdışı temsilci

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #267 : 22 Kasım 2009, 21:03:00 »
catpat adresini yada kargo şubeni bana mail olarak atabilirsen sevinirim.profilimde adresim mevcut

Çevrimdışı mac

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #268 : 22 Kasım 2009, 21:22:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar adım burda temsilci görünsede,sizinle olan bu diyaloglarımdan şirketimin haberi yok.burda söylediğim herşey ve verdiğim her söz şahsıma aittir.ben sizin bu taleplerinizi şirkete bildirmiyorum.kendi imkanlarım dahilinde çözmeye çalışıyorum.şirketten tabiki ayrı istekleriniz olabilir :) ben söz verdiğim arkadaşlara ürünlerini göndereceğim.takdir edersiniz ki bende bir yere kadar yollayabilirim :) ürün gönderemediğim arkadaşlarada seve seve ürünler hakkında bilgi verebilirim.
Ben de istiyorum,bana da gönderir misiniz? :)

merakli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #269 : 22 Kasım 2009, 23:34:00 »
aslinda siz temsiloci olarak iyiniyetle yaklastiniz ama birine gonder digerine gonderme cok kotu tabii siz herhalde herkese gonderecek degilsiniz aslinda siz degil firma isteyen herkese gonderse adaletli olur benimde bebisim var okuyunca insan kendini kotu hissediyor o yuzden acaba siz temsilci olarak durumu firmaniza bildirseniz  onlar isteyen herkese numune gonderse simdi forum icinde ayrimcilik olusmus oluyor sizde bizim yerimizde olsaydiniz annelik duygusuyla bir anne aliyor digeri almiyor bence siz hic kendinizi zora sokmayin iyi niyetlisiniz bilgileriniz icin sagolun