0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.ama arkadaşımız fafrketmezse ya da bilgi vermezse biz kazandığımızı nasıl bilebiliriz o zaman ?mail mi gelecek acaba gerçi adresi yazdık sürpriz olur saol arkadaşım işte bende bunu soruyorum:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.ama arkadaşımız fafrketmezse ya da bilgi vermezse biz kazandığımızı nasıl bilebiliriz o zaman ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.
hyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..
ben küreyi sallayınca bişey cıkmıyor yazı filanda yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben küreyi sallayınca bişey cıkmıyor yazı filanda yoko zaman kazanmışsınız kutunuzu açan arkaDAŞLArınızdan biri kaznamışsada kazanmış oluyosunuz. kazanıncada o şekilde oluyor şansınız devam ediyor yazmıyor
bana artık yazı cıkmıyor sizde küre gönderin falan diye noluyo yani şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana artık yazı cıkmıyor sizde küre gönderin falan diye noluyo yani şimdiarkdaşlarından biri kazanmış canım.Hayırlı olsun.