0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki gönderdiğimiz küreden ediye çıkarsa bize mesaj mı gelcek? nasıl öğrencez?
hyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.ama arkadaşımız fafrketmezse ya da bilgi vermezse biz kazandığımızı nasıl bilebiliriz o zaman ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhyr ben arkadaşımıza gönderdiğimiz küreden hediye çıkarsa diye sordum..Selpak Hediye Ürün Paketi’nden birini kazanırsa, o küreyi kendisine gönderen Facebook arkadaşı da aynı hediyeyi kazanmış olur.ama arkadaşımız fafrketmezse ya da bilgi vermezse biz kazandığımızı nasıl bilebiliriz o zaman ?mail mi gelecek acaba gerçi adresi yazdık sürpriz olur