0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben giriş yapamıyorum kafayı kırıcam. biri bana yardım edebilirmi?Yardımcı olunabilecek bir şey yok sanırım, bende de açılmıyordu bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.bembeyaz bir sayfa çıkıyor anlamadım neden böyle .dediğiniz gibi bekleyelim bakalm Açılınca da çıkmıyor zaten boşverin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben giriş yapamıyorum kafayı kırıcam. biri bana yardım edebilirmi?Yardımcı olunabilecek bir şey yok sanırım, bende de açılmıyordu bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.bembeyaz bir sayfa çıkıyor anlamadım neden böyle .dediğiniz gibi bekleyelim bakalm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben giriş yapamıyorum kafayı kırıcam. biri bana yardım edebilirmi?Yardımcı olunabilecek bir şey yok sanırım, bende de açılmıyordu bir süre sonra kendiliğinden düzeldi.
ben giriş yapamıyorum kafayı kırıcam. biri bana yardım edebilirmi?
chrome ile açılıyor
ilk giriş yapınca aynısı banada oldu beyaz ekranda dondu kaldı facebook uygulamalardan uygulamayı kaldırdım sayfa beğenimi çektim daha sonra yeniden sayfayı beğendim uygulamaya girdim biraz açması uzun sürdü ama açtı
peki gönderdiğimiz küreden ediye çıkarsa bize mesaj mı gelcek? nasıl öğrencez?